Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij activiteiten die gevaar en risico met zich meebrengen, zijn persoonlijke beschermingsmiddelen van cruciaal belang. Het ene bedrijf kan meer dagelijkse risicovolle activiteiten hebben dan het andere. Het waarborgen van de veiligheid van uw medewerkers is altijd een prioriteit. Vaak is het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zelfs wettelijk verplicht. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige beschermingsproducten. Neem een kijkje in onze webshop voor ons assortiment en vind de juiste beschermende middelen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen bij Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group bieden wij een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen voor diverse sectoren. Van handschoenen en veiligheidsschoenen voor de chemische en bouwsector tot wegwerpproducten voor de voedingsmiddelenindustrie. Met ons brede scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen zorgen we ervoor dat veilig werken niet alleen effectief, maar ook stijlvol is. Al onze producten zijn uiteraard gecertificeerd volgens de EN ISO 20345-normen.

Handhaaf de veiligheid binnen uw bedrijf met innovatieve oplossingen

Een veilige werkomgeving, waarin medewerkers worden voorzien van adequate persoonlijke bescherming, draagt bij aan het voorkomen van verzuim door ongevallen en ziekte. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn essentieel voor het beschermen van vitale en kwetsbare lichaamsdelen, zoals het hoofd, de ogen, de oren, de handen en de voeten, en dragen bij aan het beperken van zowel persoonlijke als financiële schade. Het is cruciaal dat persoonlijke beschermingsmiddelen comfortabel zijn en de juiste bescherming bieden, zodat ze effectief en op de juiste manier worden gebruikt. Wij begrijpen het belang van ergonomie en bieden daarom innovatieve oplossingen op het gebied van persoonlijke bescherming.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen

Als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen biedt Facility Trade Group unieke voordelen en expertise. Ons assortiment is samengesteld met producten die comfortabel en verantwoord zijn. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende items in ons assortiment:

Hoofd-, gehoor-, oog- en ademhalingsbescherming: Wij bieden diverse soorten persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder oordoppen, gehoorkappen, stof- en volgelaatsmaskers, veiligheidsbrillen en meer.

Veiligheidsschoeisel: Onze schoenen zijn geschikt voor gebruik op bouwplaatsen, in magazijnen, industrieën en andere werkplekken.

BHV-producten: Wij leveren alle benodigde producten voor eerste hulp bij ongevallen.

Wegwerp persoonlijke beschermingsmiddelen: Ontworpen voor eenmalig gebruik, deze omvatten disposable kleding, wegwerp bescherming voor het gezicht, hoofd, gehoor, ogen en ademhaling, evenals wegwerp overtrekken.

Deze merken vindt u in ons assortiment

Facility Trade Group biedt persoonlijke beschermingsmiddelen van verschillende gerenommeerde merken, zoals CMT, 3M, Cederroth en Salvequick. Deze merken staan bekend om hun focus op veiligheid en kwaliteit, en leveren betrouwbare beschermingsoplossingen. Naast de merken die wij aanbieden, kunnen wij als onafhankelijke groothandel ook producten van andere merken leveren. Wij staan klaar om samen met u een passende oplossing te vinden voor uw behoeften.

Deel deze pagina
+