Afvalbeheer

Of het nu bedrijfsafval van het productieproces is of uit de papierversnipperaar. Iedere organisatie produceert afval. Vanuit de overheid zijn bedrijven verplicht om afvalstoffen te scheiden, gescheiden te houden en gescheiden af te voeren. Dit beleid is erop gericht onze economie circulair te maken.

In onze webshop vindt u alles voor een verantwoord afvalbeheer. Laat u door onze experts informeren over ons assortiment.

Assortiment

Ons assortiment rondom afvalbeheer bestaat uit onderstaande productcategorieën. U vindt hier producten van merken als Kimberly Clark, Santral en Slim Jim. Voor iedere soort afval een passend product.

  • Afvalbakken
  • Afvalzakken
  • Afvalcontainers
  • Papierbakken
  • Asbakken
  • Afvalzakhouders

Afvalbakken

Voor binnen of voor buiten, klein of groot, met een enkele of meerdere binnenbakken. Facility Trade Group biedt een uitgebreide collectie afvalbakken. Van vlamdovende papierbak tot een wandasbak; voor iedere ruimte een passende oplossing.     

Afvalzakken

Facility Trade Group levert grofvuil-, pedaalemmerzakken en meer in zowel LDPE als HDPE materiaal. U vindt in onze webshop afvalzakken in uiteenlopende formaten. De verschillende kleuren bieden een geheugensteuntje voor het scheiden van de verschillende afvalstromen. Bekijk hier onze diversiteit aan afvalzakken.

HDPE of LDPE

HDPE staat voor High Density Polyetheen, dit materiaal is doorgaans transparanter en sterker dan LDPE zakken. Ook is dit materiaal beter bestand tegen warmte en resistenter voor chemisch afval. Afvalzakken die gemaakt zijn van LDPE materiaal, zijn daarentegen gemakkelijker afbreekbaar en daardoor minder belastend voor het milieu.

Biobag’s

Zijn afvalzakken van LDPE materiaal nog niet genoeg voor uw duurzame bedrijfsvoering? In onze webshop vindt u tevens biobags. Deze zakken zijn composteerbaar en daarmee dé milieuvriendelijkste afvalzak bij uitstek voor in de keuken.

Afvalcontainers

Wanneer met het heeft over afvalbeheer kan een afvalcontainer niet ontbreken. In onze webshop vindt u de step on-containers van Slim Jim. Deze container heeft een inhoud van 90 liter en is voorzien van een geruisloos sluitend deksel en zakhouder. De container is leverbaar in diverse kleuren.

Daarnaast leveren wij de alom bekende afvalcontainer van 120 liter. Ook deze is leverbaar in diverse kleuren. Zo krijgt iedere afvalstroom een eigen kleur.

Papierbakken

Papier kan heel goed gerecycled worden, belangrijk dus om deze afvalstroom apart in te zamelen. Bij Facility Trade Group vindt u stijlvol vormgegeven papierbakken voor op kantoor. De meeste modellen zijn voorzien van een vlamdovend ontworpen deksel. Doordat ontstane rook direct wordt neergeslagen wordt een beginnende brand voorkomen.

Bekijk ons aanbod.

Asbakken

Roken is op steeds meer plekken verboden. Dat neemt niet weg dat u de plekken waar wel gerookt mag worden netjes wilt houden. In onze webshop bieden wij diverse asbakken/rookpalen voor uw entree of rokersruimte.

Afvalzakhouders

Tot slot vindt u in onze webshop de afvalzakhouders van EKOthinks. Deze houders zijn gemaakt van een gegalvaniseerd buizenframe en voorzien van een kunststof deksel. Deze vrijstaande houders zijn verkrijgbaar voor een of twee zakken.

Bekijk alle afvalzakhouders.

Duurzaamheid

Met het oog op een duurzame bedrijfsvoering, wordt de manier waarop we met ons afval omgaan steeds belangrijker. Daarom vindt u in ons assortiment diverse systemen om afval gescheiden in te zamelen. Zo wordt hergebruik van afgedankte materialen vergemakkelijkt en het gebruik van grondstoffen teruggedrongen.

Advies

Bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden rondom een verantwoord afvalbeheer of heeft u vragen over een van onze producten? Neemt u dan contact met ons op. Ons enthousiaste team voorziet u graag van een passend advies.

Deel deze pagina
+