Reinigingssystemen en Machines

Voor een compleet assortiment van de allerbeste reinigingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Echter gaan materialen en middelen binnen schoonmaak hand in hand. Goede middelen alleen bieden niet altijd het gewenste resultaat. Daarvoor heeft u ook goede materialen nodig. Facility Trade Group biedt u een compleet assortiment aan kwalitatief hoogwaardige reinigingsmaterialen. De combinatie van middelen en materialen van Facility Trade Group en onze adviserende rol zorgen ervoor dat u komt tot een merkbaar hygiënisch schoon resultaat.

Tevens kunt u via deze pagina kennismaken met het assortiment reinigingsmachines. Vanaf de kleinste stofzuiger tot aan een ride-on-schrob-, zuig- en veeg- combinatie; voor elke klus kunnen wij u een machine leveren die u helpt uw doel te bereiken, schoonmaken. Reinigingsmachines zijn immers geen doel op zich, maar een middel. Een middel om handmatig werk gemechaniseerd en daardoor effectiever en efficiënter te maken. Kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid zijn de kenmerken van al onze reinigingsmachines.

Technische service en onderhoud

U kunt bij ons de beste service verwachten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat één van uw reinigingsmachines het niet doet, dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers van de technische service. Bij hen staat veiligheid voorop. Zij verzorgen reparaties en verhelpen storingen met uiterste precisie en uiteraard een flinke dosis enthousiasme. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een veilig en werkende machine.

Welke productgroepen vallen er onder Reinigingssystemen en Machines?

Reinigingsmiddelen
Interieur-, sanitair- en vloerreinigers, industriële reinigers en textielhygiëne
Reinigingsmaterialen
Mopsystemen, werkwagens, reinigingsdoeken, borstels, pads en schoon- en droogloopmatten
Reinigingsmachines
Stof- en waterzuigers, Veeg- en schrobzuigmachines, hogedrukreinigers en onderdelen en accessoires
Afvalbeheer
Afvalzakken en -bakken en afvalscheiding
Specialistische reiniging
Graffiti verwijderen, gevel-, tapijt-, en luchtkanaalreiniging, stoom- en schuimreiniging, geurbestrijding ozon
Glasbewassing
Raamwissers, telescopische Glasbewassing, waspakken en osmosesystemen
Outlet Facility Trade Group
Sterk afgeprijsde facilitaire, schoonmaak en non-food horeca producten. Tot 70% korting

Specialistische reiniging en Glasbewassing

U vindt bij ons een groot assortiment artikelen voor specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan materialen voor het reinigen van vloeren, gevels en luchtkanalen. Wij bieden alles op het gebied voor professionele schoonmaak. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij uitgegroeid tot een expert op het gebied van reinigingssystemen en hygiëneconcepten. Hierdoor zijn wij in staat u te adviseren voor een optimaal schoon resultaat.

Contact opnemen

Onze deskundige adviseurs zijn in staat iedere klant of geïnteresseerde partij van een passend advies te voorzien. De voor u meest geschikte mogelijkheden met betrekking tot reinigen in de breedste zin van het woord , zijn eindeloos bij Facility Trade Group. Neem contact met ons op om in gesprek te raken met één van onze adviseurs. U bespreekt samen met hem of haar uw vraag en de mogelijkheden die wij als groothandel daarvoor bieden.

 

Ga naar de webshop

Deel deze pagina
+