Reinigingssystemen en -machines

Ontdek ons ruime assortiment reinigingsmachines, -middelen en -materialen. Wij geloven dat hoogwaardig materiaal en middel van groot belang zijn voor schoonmaak, maar in combinatie met onze expertise begeleiden wij u tot een zichtbaar, hygiënisch schoon resultaat. U kunt ook bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment reinigingsmachines. Wij hebben voor u alvast onderstaande verdeling gemaakt, zodat u een overzicht heeft van ons aanbod. Mocht u meer vragen hebben, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

     

 

 

 

Reinigingsmiddelen Reinigingsmaterialen Reinigingsmachines
Interieurreinigers Mopsystemen Stof- en waterzuigers
Sanitairreinigers Werkwagens Veegmachines
Vloerreinigers Reinigingsdoeken Schrobzuigmachines
Industriele reinigers Borstels Hogedrukreinigers en onderdelen
Textielhygiene Pads Schoonmaakcobots
Stofwissers Accessoires
Sponzen Afvalbeheer
Huishoudtrappen
Afvalbeheer Glasbewassing Specialistische reiniging
Afvalzakken Raamwissers Graffiti verwijderen
Afvalbakken Telescoopstelen Gevelreiniging
Afvalscheiding Waspakken Tapijtreiniging
Afvalcontainers Schrapers Stoomreiniging
Papierbakken Omgekeerde osmose Schuimreiniging
Asbakken Inwassers Geurbestrijding ozon
Afvalzakhouders Binnenreiniging Roltrapreiniging
Kauwgom verwijderen
Brand- en roetreinigers
Outlet Facility Trade Group Acties Klimaatbeheersing
Sterk afgeprijsde facilitaire Profiteren van scherpe acties Ontstoppers
schoonmaak en non-food horeca met voordelen en kortingen
producten. Tot 70% korting!
OP= OP

Reinigingssystemen- en machines

Een hygiënische omgeving is in iedere branche een vereiste voor succes. Of het nu gaat om de horeca, zorg, kantoren, onderwijs of industrie – een zorgvuldige aanpak van de schoonmaak zorgt voor een optimale beleving. Als onafhankelijke facilitaire groothandel snappen we bij Facility Trade Group dat er wel degelijk verschil zit in kwaliteit als het gaat om reinigingssystemen, -middelen en -machines. We werken dan ook enkel samen met leveranciers die de hoogste kwaliteit producten en middelen bieden. Mede door deze kritische houding en onze adviserende rol zorgen we ervoor dat u tot een merkbaar schoon resultaat komt. Ontdek de mogelijkheden van Facility Trade Group als uw facilitair dienstverlener en bekijk de diverse producten in onze webshop.

Technische service en onderhoud

U kunt bij ons de beste service verwachten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat één van uw reinigingsmachines het niet doet, dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers van de technische service. Bij hen staat veiligheid voorop. Zij verzorgen reparaties en verhelpen storingen met uiterste precisie en uiteraard een flinke dosis enthousiasme. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een veilig en werkende machine.

Reinigingsmiddelen

De schoonmaak van uw pand begint met de keuze in reinigingsmiddelen. Hecht u waarde aan milieuvriendelijke middelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We selecteren de middelen op basis van kwaliteit en werking en zorgen ervoor dat u altijd voldoende voorraad hebt. In ons assortiment vindt u o.a. interieur-, sanitair- en vloerreinigers, industriële reinigers en textielhygiëne.

Reinigingsmaterialen

Om de schoonmaak van uw pand zo eenvoudig mogelijk te maken heeft u de juiste reinigingsmaterialen nodig. Ons brede aanbod materialen stelt u in staat op professionele wijze te reinigen. Zaken als mopsystemen, werkwagens, reinigingsdoeken, borstels, pads en schoon- en droogloopmatten zijn dan ook volop leverbaar via Facility Trade Group.

Reinigingsmachines

Ook voor groter materiaal kunt u bij ons terecht. Kies voor hoogwaardige stof- en waterzuigers, veeg- en schrobzuigmachines, hogedrukreinigers, onderdelen en accessoires voor een optimale reiniging van uw pand.

Afvalbeheer

Tegenwoordig is afvalscheiding de norm en dit vraagt slimme oplossingen. We bieden u dan ook een ruime keuze in afvalzakken en -bakken en oplossingen voor het scheiden van afval. Op die manier voldoet u aan alle maatstaven en bent u voorzien van eenvoudig afvalbeheer.

Specialistische reiniging

Heeft u specialistische reiniging nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Voor zaken als graffiti verwijderen, gevel-, tapijt-, en luchtkanaalreiniging, stoom- en schuimreiniging en geurbestrijding kunt u reken op onze service en expertise.

Glasbewassing

Zowel voor de binnen- als buitenkant van uw locatie hebben we de nodige materialen in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan raamwissers, telescopische glasbewassing, waspakken en osmosesystemen.

Outlet schoonmaakproducten

Bekijk regelmatig onze outlet voor sterk afgeprijsde facilitaire, schoonmaak- en non-food horeca producten. Reken op kortingen tot wel 70%!

Acties

Profiteren van scherpe acties? Wij hebben regelmatig verschillende lopende acties. Informeer bij één onze experts naar de beste koop.

Het draait om de beleving

We geloven sterk in de kracht van een schone en frisse omgeving. Uw medewerkers zullen betere prestaties leveren en uw gasten voelen zich sneller op hun gemak. Een hygiënische omgeving draagt zonder twijfel bij aan de totale beleving van uw dienst of service. Het is van groot belang om hier voldoende aandacht aan te besteden en dit op een professionele manier aan te vliegen. Hier helpen wij u bij.

Facility Trade Group is als onafhankelijke facilitaire groothandel een betrouwbare partner voor ondernemingen die op zoek zijn naar slimme totaaloplossingen. Of dit nu enkel te maken heeft met schoonmaak of ook met aanvullende zaken als non-food horeca producten – met Facility Trade Group kunt u rekenen op buitengewone service en hoogwaardige producten. Op die manier bieden wij u de mogelijkheid om uw gasten de totaalbeleving te bezorgen waar u naar op zoek bent.

Uw partner schoonmaakoplossingen

Wilt u altijd rekenen op de beste systemen, producten en machines? Kies dan voor een samenwerking met Facility Trade Group. We stellen uw belang voorop en zoeken altijd naar de beste koop voor onze partners. Dit betekent dat u te allen tijde kunt rekenen op buitengewone service en hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U bespreekt samen met één van onze experts de mogelijkheden die wij als facilitaire groothandel bieden voor uw onderneming. U kunt rekenen op de beste koop en een professionele aanpak.

Maak kennis met onze schoonmaakcobots

Ook binnen de schoonmaakbranche is de technologie doorgedrongen. Dit betekent dat geautomatiseerde processen de kwaliteit verhogen en doorgaans de kosten aanzienlijk drukken. Innovatieve oplossingen vanuit de markt dienen zich dan ook steeds vaker aan. Eén van deze oplossingen is de schoonmaakcobot – een innovatieve ontwikkeling die schoonmaak een nieuwe dimensie geeft. Ontdek of deze geautomatiseerde oplossing ook iets voor u is!

Producten

Deel deze pagina
+