Horeca groothandel non food

Bent u op zoek naar servies voor in uw restaurant, lunchroom of andere eetgelegenheid? Zoekt u apparatuur en benodigdheden voor in uw keuken of bar? Heeft u producten als cosmetica en accessoires voor de inrichting van een hotelkamer nodig? Facility Trade Group is een horeca groothandel non food en biedt u een ruim assortiment aan non food producten.

           

 

Hotel supplies en Equipment Kaarsen en lampen Tafelaankleding
Hotel toiletartikelen Diner- en gotische kaarsen Servetten
Beddengoed Theelichten Bestekzakjes
Kamerinrichting Stompkaarsen Placemats
Badkamerinrichting Oliekaarsen Tafelrokken
Wellness Horeca kaarsen refill Napperons
Horeca kaarsen Menages
 
Horeca Servies Keukenapparatuur Keukenbenodigdheden
Glazen Koelen en vriezen Barbenodigdheden
Borden Koken en bakken Klein materiaal
Schalen Warmhouden Potten en pannen
Koppen en schotels Vaatwas- en spoelmachines Messen
Kommen en Kannen Disposables
Bestek Gastronorm
Buffetproducten Verpakken en bewaren
Duurzaam servies
Persoonlijke beschermingsmiddelen Outlet Facility Trade Group Acties
Oog- en gelaatbescherming Sterk afgeprijsde facilitaire, Profiteren van scherpe acties
Gehoorbescherming schoonmaak en non-food horeca met voordelen en kortingen?
Veiligheidshandschoenen producten. Tot 70% korting!
BHV producten OP=OP
Wegwerp beschermingsmiddelen

 

Non-food Horeca

Kwaliteit, gastvrijheid en service zorgen voor een totaalbeleving van uw gasten. Als horeca professional is het dan ook van groot belang dat ieder aspect van uw dienst past bij de identiteit van uw onderneming. Naast de gerechten drankjes die u uw gasten aanbiedt, vormen non-food horeca producten een essentieel onderdeel van de totaalbeleving. Als onafhankelijke horeca groothandel non food weten we bij Facility Trade Group dat servies, apparatuur en accessoires het verschil kunnen maken. We vertalen kwaliteit, gastvrijheid en service dan ook zorgvuldig door naar onze bob-food producten zodat u uw gasten optimaal kunt verwennen en laten genieten van een ontspannen sfeer. Ontdek meer over onze producten in onze webshop of bekijk de diverse brochures van onze leveranciers.

Ons complete aanbod non-food producten

Facility Trade Group is een onafhankelijke groothandel  non food en facilitaire dienst. Dit betekent dat we enkel samenwerken met leveranciers waar wij op vertrouwen en die de beste producten leveren. Op die manier garanderen we de hoogste kwaliteit voor onze klanten.

Personal Print

Met ‘Personal Print’ heeft u een mooie aanvulling op uw visitekaartje. Er zijn talloze mogelijkheden om van uw onderneming een merk te maken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met personal print.

groothandel non food voor kaarsen en lampen

Verlichting draagt bij aan een optimale (sfeer)beleving van uw gasten. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten kaarsen en lampen, variërend van dinerkaarsen en theelichten tot stompkaarsen en olievulling voor uw kaars.

Tafelaankleding

De tafelaankleding in een restaurant zet de toon voor de rest van de avond. Uiteraard wilt u dit volledig in de stijl van uw verdere inrichting. Facility Trade Group  is een horeca groothandel non food met een zeer uitgebreid aanbod servetten, bestekzakjes, placemats, tafelrokken, napperons en ménages om uw tafels te voorzien van de juiste aankleding.

Bestek, glas en servies

Eenmaal aan tafel wilt u uw gasten voorzien van het best mogelijke bestek, servies en meer. Het oog wil ook wat. Reken daarom op een veelzijdig assortiment bestaande uit glazen, borden, kopjes en schotels, kannen, bestek, serveerbestek en buffetproducten.

Keukenapparatuur

Apparatuur om te koelen en vriezen, koken en bakken, warmhouden, vaatwassen en spoelen is van essentieel belang voor de kwaliteit van uw voedsel en service. We bieden u naast gangbare non-food producten ook keukenproducten die bijdragen aan uw kernactiviteiten. Bovendien kunt u rekenen op aanvullende technische dienst bij een mankement aan één van de apparaten.

Keuken- en barbenodigdheden

Naast de grote apparatuur voor in de keuken leveren we ook de kleine benodigdheden als potten en pannen, messen, gastronoom, producten om te verpakken en bewaren en disposables. Hiermee maakt u de gastervaring compleet en kunt u optimale service leveren.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

We hechten veel waarde aan een veilige en verantwoorde werkomgeving en bieden daarom alle benodigdheden om dit te kunnen garanderen. U kunt hierbij denken aan oog- en gelaatsbescherming, gehoorbescherming, veiligheidshandschoenen en diverse BHV producten.

Hotel equipment & supplies

Gasten bezoeken een hotel om zich even van de dagelijkse realiteit te kunnen onttrekken. Naast een mooie omgeving en prettige kamer dragen zaken als cosmetica, accessoires en producten voor de inrichting van een hotelkamer hier aan bij. Als groothandel non food vindt u deze producten dan ook volop in ons assortiment. Zorg voor een luxe gevoel en uitstraling met de hotel voorzieningen en benodigdheden die passen bij uw hotel.

Outlet non-food horeca

Bekijk regelmatig onze outlet voor sterk afgeprijsde facilitaire, schoonmaak- en non-food horeca producten. Reken op kortingen tot wel 70%!

Acties

Profiteren van scherpe acties?  Als horeca groothandel non food hebben wij regelmatig verschillende lopende acties. Informeer bij één onze experts naar de beste koop.

De ervaring van uw gasten staat voorop

Met hart voor service en gastvrijheid zetten we ons graag in voor onze partners. Dit betekent dat we alles in het werk stellen om u te ondersteunen bij de diensten die u levert. We helpen u, om het uw gasten zo prettig en aangenaam mogelijk te maken zonder uw belangen uit het oog te verliezen.

Facility Trade Group is als horeca groothandel non food expert in non-food horeca producten. Bovendien helpen wij u graag met reinigings- en facilitaire producten. Met ons ruime assortiment kunt u zelfs een eigen programma ontwikkelen. Bepaal wat u op maandelijkse basis nodig heeft, dan zorgen wij dat u altijd wordt voorzien van de noodzakelijke producten. Van serviezen tot vaatwasmachines en van ovens tot sfeerverlichting.

Uw partner in non-food horeca producten

Bent u nog op zoek naar een nieuwe groothandel non food horeca of wilt u meer weten over onze expertise? We vertellen u graag meer. Naast het uitgebreide aanbod non-food producten voor de horeca, bieden we aanvullende service zoals een eigen bezorgdienst met eigen wagenpark en vaste chauffeurs. Dit zijn de ambassadeurs van Facility Trade Group en daar zijn we trots op. Daarnaast doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen door passend en vakkundig advies te geven.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U bespreekt samen met één van onze experts de mogelijkheden die wij als non-food groothandel expert bieden voor uw onderneming. U kunt rekenen op de beste koop en een professionele aanpak.

Vakkundig advies non-food producten

Met ons uitgebreide assortiment in non-food horeca helpen wij u zo goed mogelijk op weg. Daarnaast kunt u niet alleen non-food producten bij ons aanschaffen, maar voorzien wij u ook van het gewenste advies. Facility Trade Group is als horeca groothandel non-food bijvoorbeeld nauw betrokken bij alle updates rondom het coronavirus. Wij informeren u graag over de extra maatregelen die van kracht zijn en over onze artikelen die tijdens de crisis goed bruikbaar zijn.

Verbod op single used plastics

Ook helpen wij u graag verder met de laatste wet- en regelgeving die in Nederland geldt. Zo is sinds 3 juli 2021 een verbod op single-use plastics van kracht. Als horeca non-food groothandel snappen wij dat dit grote invloed heeft op uw horeca organisatie. Wij bieden daarom verschillende alternatieven aan, waarmee u weer jaren verder kan. Onze experts staan voor u klaar!

Producten

Deel deze pagina
+