Non-food Horeca

Bent u op zoek naar servies voor in uw restaurant, lunchroom of andere eetgelegenheid? Of naar apparatuur en benodigdheden in de keuken of bar? Facility Trade Group biedt u een zeer ruim assortiment aan non-food horeca producten. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise als horecaprofessional verzekert u altijd van de beste koop. Wij helpen u graag, want wij weten net als u wat gastvrijheid, kwaliteit en service betekent. Kijk snel in onze WEBSHOP of in de brochure  “STYLEPOINT COLLECTION 2019” voor alle producten waarmee u uw gasten kunt verwennen en laten genieten van een ontspannen sfeer.

Welke productgroepen vallen er onder non-food horeca?

Hotel Supplies en Equipment
Cosmetica, accessoires en producten voor inrichting hotelkamer
Kaarsen en Lampen
Diner- en gotische kaarsen, theelichten, stompkaarsen en olievullingen
Tafelaankleding
Servetten, bestekzakjes, placemats, tafelrokken, napperons en menages
Bestek, Glas & Servies
Glazen, borden, koppen & schotels, kannen, bestek, serveerbestek en buffetproducten
Keukenapparatuur
Apparatuur om te koelen & vriezen, koken & bakken, warmhouden en vaatwassen & spoelen
Keuken- en barbenodigdheden
Potten & pannen, messen, gastronorm, producten om te verpakken & bewaren en disposables
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Oog- en Gelaatbescherming, Gehoorbescherming, Veiligheidshandschoenen en BHV producten
Outlet Facility Trade Group
Sterk afgeprijsde facilitaire, schoonmaak en non-food horeca producten. Tot 70% korting!

Verwennen en genieten staan voorop

Wij snappen als geen ander dat u uw gasten wilt verwennen en laten genieten van een ontspannen sfeer. Het draait om perfect gastheerschap en oog voor detail. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment producten en diensten waarmee u een eigen programma kunt ontwikkelen. Van wijnglazen, serviezen, vaatwasmachines en ovens tot sfeerverlichting, hotelsupplies en unieke, speciale artikelen. En natuurlijk kunt u altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Daarnaast treft u een uitgebreid pakket grootkeuken investeringsgoederen en tableware producten. Samen met de fabrikant ontwikkelen wij diverse nieuwe verkoop concepten volgens de laatste trends. Net als u hebben wij als doel uw gasten een aangenaam verblijf te bieden. Wij adviseren u graag!

Contact opnemen

Facility Trade Group is een onafhankelijke groothandel, Wij zijn gespecialiseerd in non-food horeca producten, maar ook voor reinigings- en facilitaire producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen met ons eigen wagenpark en vaste chauffeurs, de ambassadeurs van Facility Trade Group. Neem contact met ons op om in gesprek te raken met één van onze adviseurs. U bespreekt samen met hem of haar uw vraag en de mogelijkheden die wij als horecaprofessional daarvoor bieden.

Ga naar de WEBSHOP

Deel deze pagina
+