Non-food Horeca

Bent u op zoek naar servies voor in uw restaurant, lunchroom of andere eetgelegenheid? Of naar apparatuur en benodigdheden in de keuken of bar? Facility Trade Group biedt u een zeer ruim assortiment aan non-food horeca producten. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise als horecaprofessional verzekert u altijd van de beste koop. Wij helpen u graag, want wij weten net als u wat gastvrijheid, kwaliteit en service betekent. Kijk voor alle producten waarmee u uw gasten kunt verwennen en laten genieten van een ontspannen sfeer in onze WEBSHOP , onderstaande productgroepen of in diverse BROCHURES van onze leveranciers.

Welke non-food horeca producten hebben wij in ons assortiment?

Hotel Supplies en Equipment

Cosmetica, accessoires en producten voor inrichting hotelkamer

Kaarsen en Lampen

Diner- en gotische kaarsen, theelichten, stompkaarsen en olievullingen

Tafelaankleding

Servetten, bestekzakjes, placemats, tafelrokken, napperons en menages

Bestek, Glas & Servies

Glazen, borden, koppen & schotels, kannen, bestek, serveerbestek en buffetproducten

Keukenapparatuur

Apparatuur om te koelen & vriezen, koken & bakken, warmhouden en vaatwassen & spoelen

Keuken- en barbenodigdheden

Potten & pannen, messen, gastronorm, producten om te verpakken & bewaren en disposables

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Oog- en Gelaatbescherming, Gehoorbescherming, Veiligheidshandschoenen en BHV producten

Outlet Facility Trade Group

Sterk afgeprijsde facilitaire, schoonmaak en non-food horeca producten. Tot 70% korting! Op=OP

Acties 

Profiteren van scherpe acties met voordelen en kortingen? Klik op de link.

Take-away assortiment

Om omzetderving door het coronavirus te voorkomen zoeken horecaondernemers naar alternatieven. Eén van de mogelijkheden is inzetten op het afhalen van gerechten en thuisbezorging. In ons Take Away assortiment treft u praktische meeneemverpakkingen om iedere maaltijd warm te bezorgen bij de klant. De maaltijdbakken, sauscups, menuboxen, food containers en cateringdozen zijn bijzonder geschikt voor take away gerechten. Ga hier direct naar de webshop en bestel wat u nodig heeft.

Covid-19 coronavirus 

Als uw adviespartner informeren wij u graag over extra hygiëne maatregelen ter preventie en inperking van het coronavirus en over artikelen die specifiek tijdens deze coronacrisis goed bruikbaar zijn. Bekijk hier onze oplossingen en aanbevelingen.

Verbod op single used plastics 

Vanaf 3 juli 2021 geldt het wettelijk verbod op single used plastics uit de nieuwe EU SUP-richtlijn. Een verbod waar veel horeca- en facility professionals mee te maken krijgen. Wij willen u helpen de beste plasticvrije alternatieven te implementeren. Lees hier meer over de regelgeving en alternatieven. De experts van Facility Trade Group staan voor u klaar!

Verwennen en genieten staan voorop

Wij snappen als geen ander dat u uw gasten wilt verwennen en laten genieten van een ontspannen sfeer. Het draait om perfect gastheerschap en oog voor detail. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment producten en diensten waarmee u een eigen programma kunt ontwikkelen. Van wijnglazen, serviezen, vaatwasmachines en ovens tot sfeerverlichting, hotelsupplies en unieke, speciale artikelen. En natuurlijk kunt u altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Daarnaast treft u een uitgebreid pakket grootkeuken investeringsgoederen en tableware producten. Samen met de fabrikant ontwikkelen wij diverse nieuwe verkoop concepten volgens de laatste trends. Net als u hebben wij als doel uw gasten een aangenaam verblijf te bieden. Wij adviseren u graag!

Nog geen partner? Op zoek naar een nieuwe groothandel?

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, Wij zijn gespecialiseerd in non-food horeca producten, maar ook voor reinigings- en facilitaire producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen met ons eigen wagenpark en vaste chauffeurs, de ambassadeurs van Facility Trade Group. Neem contact met ons op om in gesprek te raken met één van onze experts. U bespreekt samen met hem of haar uw vraag en de mogelijkheden die wij als horecaprofessional daarvoor bieden. Wij heten u van harte welkom en we komen graag op bezoek om uit te leggen hoe wij u verzekeren van de beste koop. Laat uw gegevens HIER achter en we nemen direct contact met u op!

Deel deze pagina
+