Hygiënische voorzieningen

Hygiëne was nog nooit zo belangrijk. Met vernieuwde inzichten en richtlijnen zorgen we voor een schone en hygiënische omgeving die gebruikers van de artikelen op hun gemak stelt. Zowel geur en materiaal als machine en dispenser zorgen voor een totaalbeleving die bijdraagt aan de waarde van uw dienst. Ontdek hier welke hygiëne producten er in ons assortiment verkrijgbaar zijn.

     

 

Handhygiëne Handdoekpapier Toiletpapier
Handzeep Handdoek op rol Toiletpapier op rol
Handdesinfectie Gevouwen handdoekjes Gevouwen toiletpapier
Handcrème Handdoekjes Jumborol
Foamzeep
 
Poetspapier Dispensers Dameshygiëne en sanitaire voorzieningen
Poetspapier op rol Toiletroldispensers Damesverbandzakjes
Gevouwen poetspapier Handdoekdispensers Toiletborstels
Poetsroldispenser Toiletborstelhouders
Zeepdispensers Urinoirmatten
Urinoirblokken
Geurbeleving Outlet Facility Trade Group Acties
Luchtverfrissers Sterk afgeprijsde facilitaire, Profiteren van scherpe acties
Geurmachines schoonmaak en non-food horeca met voordelen en kortingen?
Geurkorrels producten. Tot 70% korting!
OP=OP

Hygiënische voorzieningen

Hygiëne producten zijn onmisbaar in iedere branche. Voor zowel gasten als medewerkers, bewoners of cliënten is het belangrijk dat de Hygiëne artikelen op orde zijn, goed functioneren en een voor een prettige totaalbeleving zorgen. Zoekt u naar nieuwe manieren om de hygiëne in uw gebouw te waarborgen? Met de hygiëne producten van Facility Trade Group kunt u altijd rekenen op uitstekende kwaliteit en de beste koop. Laat uw hygiënische voorzieningen door ons verzorgen en geniet van het gemak van een onafhankelijke groothandel met oog voor uw belangen. Ontdek snel al onze hygiënische voorzieningen in de webshop.

Belang van goed sanitair

Het is van groot belang dat uw medewerkers en gasten toegang hebben tot goede sanitaire voorzieningen. Volgens de Nederlandse Arbo-richtlijnen dient er minimaal één toilet per 10 personen van hetzelfde geslacht te zijn. Daarnaast zorgen goede wasbakken en sanitaire schoonmaakmiddelen  voor goede hygiëne. We selecteren de producten op basis van kwaliteit en zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op de beste koop.

Handhygiëne

Een hygiënisch omgeving is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Via de handen kunnen makkelijk bacteriën worden verspreidt. Door handen te wassen met handzeep of desinfectiemiddel voorkomt u (kruis)besmettingen van bacteriën. Bij ons vind u een ruimassortiment handzeep, handdesinfectie en handcrème.

Handdoekpapier

Naast handenwassen is het drogen van handen minstens zo belangrijk. De papieren handdoeken van Facility Trade Group zijn een goede hygiënische oplossing. Van handdoekpapier op rol tot Z-vouw handdoekjes, multifold handdoekjes en oplosbare handdoekjes.

Toiletpapier

Toiletpapier of wc-papier wordt dagelijks door iedereen gebruikt. Of u nu opzoek bent naar Gerecycled toiletpapier, 2-laags toiletpapier of 3-laags toiletpapier. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten toiletpapier. Variërend van rollen toiletpapier tot gevouwen toiletpapier. In onze webshop vind u het assortiment van diverse bekende merken zoals Tork, Satino, E-tissue, Scott en Kleenex.

Poetspapier

Poetspapier wordt bijna dagelijks gebruikt voor het reinigen van gereedschappen of oppervlaktes. Dit 1-laags of 2-laagse papier is geschikt voor lichte tot middelzware reiniging. In ons assortiment onderscheiden wij minirollen, midirollen en industriepapier.

Dispensers

Bij Facility Trade Group heeft u keuze uit universele dispensers, zeepdispensers, toiletroldispensers, handdoekdispensers, poetsroldispensers en dispensers met navulpatronen. Alles om de klantbeleving van uw sanitaire voorzieningen te optimaliseren.

Dameshygiëne en sanitaire voorzieningen

Van algemene sanitaire voorzieningen zoals toiletborstels, toiletborstelhouders en urinoirmatten tot dameshygiëne zoals damesverbandzakjes en  hygiëne boxen. Dankzij onze artikelen kan damesverband hygiënisch en geurloos worden weggegooid en hebben ziektekiemen geen kans om te groeien.

Geurbeleving

Geur speelt een belangrijke rol op het gebied van hygiëne en beleving. Met een professioneel geursysteem speelt u in op de geurbeleving van uw gasten. Voor het neutraliseren van nare luchtjes en het verspreiden van een aangename geur bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres. Wij bieden bijvoorbeeld: automatische luchtverfrissers, spuitbussen, geurkorrels, toiletblokken, aroma’s en diverse navullingen.

Outlet hygiëne producten

Bekijk regelmatig onze outlet voor sterk afgeprijsde facilitaire, schoonmaak- en non-food horeca producten. Reken op kortingen tot wel 70%!

Acties

Profiteren van scherpe acties? Wij hebben regelmatig verschillende lopende acties. Informeer bij één onze experts naar de beste koop.

Uw partner hygiëne producten

Kiest u voor een samenwerking met Facility Trade Group als uw groothandel in hygiënische voorzieningen, dan kunt u rekenen op passend en vakkundig advies, de beste koop en hoogwaardige kwaliteit producten. We zorgen ervoor dat u de producten ontvangt die passen bij uw onderneming of instelling en dat u voorzien wordt van alle aanvullende zaken die u nodig heeft om optimale hygiëne te waarborgen.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U bespreekt samen met één van onze experts de mogelijkheden die wij als facilitaire groothandel bieden voor uw onderneming. U kunt rekenen op de beste koop en een professionele aanpak.

Vakkundig advies hygiëne producten

Met ons uitgebreide assortiment in hygiëne prodcuten helpen wij u zo goed mogelijk op weg. Daarnaast kunt u niet alleen hygiëne producten bij ons aanschaffen, maar voorzien wij u ook van het gewenste advies. Facility Trade Group is als horeca groothandel hygiëne bijvoorbeeld nauw betrokken bij alle updates rondom het coronavirus. Wij informeren u graag over de extra maatregelen die van kracht zijn en over onze artikelen die tijdens de crisis goed bruikbaar zijn.

Verbod op single used plastics

Ook helpen wij u graag verder met de laatste wet- en regelgeving die in Nederland geldt. Zo is sinds 3 juli 2021 een verbod op single-use plastics van kracht. Als horeca non-food groothandel snappen wij dat dit grote invloed heeft op uw horeca organisatie. Wij bieden daarom verschillende alternatieven aan, waarmee u weer jaren verder kan. Onze experts staan voor u klaar!

Producten

Deel deze pagina
+