Reinigingsmachines

Elke schoonmaakafdeling of schoonmaakbedrijf profiteert van het gebruik van reinigingsmachines om hoogwaardige resultaten en service te garanderen. Echter, de aanschaf van deze reinigingsmachines kan gepaard gaan met aanzienlijke kosten, en de bijbehorende risico’s, onderhoudsvereisten en het brede assortiment maken de keuze van de juiste machine niet eenvoudig. Daarom bieden wij naast de mogelijkheid tot aankoop ook verhuur- en leaseopties voor reinigingsmachines. Facility Trade Group staat klaar om u optimaal te ondersteunen bij uw beslissing met hoogwaardige reinigingsmachines en -systemen. Kijk eens rond in ons assortiment!

Een ruim aanbod aan reinigingsmachines en -systemen bij Facility Trade Group

Er zijn zoveel verschillende schoonmaaktaken en daar horen evenzoveel professionele reinigingsmachines en -systemen bij. Van de kleinste stofzuigers tot aan ride-on schrobzuig- en veegcombinaties. Voor elke taak bieden wij de juiste machine. Onze reinigingsmachines stellen u in staat om uw werk sneller, efficiënter en met meer gebruiksgemak uit te voeren. Bovendien kunt u altijd rekenen op uitzonderlijke kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van onze machines. Of u nu van plan bent om reinigingsmachines te kopen, huren of leasen, bij Facility Trade Group kunt u vertrouwen op onze service. Zo vindt u bij ons een divers aanbod aan reinigingsmachines en bijbehorende onderdelen. In ons assortiment hebben wij:

  • Stof- en Waterzuigers: Hieronder vallen industriële waterzuigers, kleine waterzuigers, industriële stofzuigers, kleine stofzuigers, rugstofzuigers, en overige stof- en waterzuigers.
  • Veegmachines: Dit zijn walk behind veegmachines en ride-on veegmachines.
  • Schrobzuigmachines: Van eenschijfmachines en walk behind schrobzuigmachines tot aan ride-on schrobzuigmachines en combinatiemachines.
  • Hogedrukreinigers: Zoals hogedrukskids, hogedruktrailers, warmwater hogedrukreinigers en koudwater hogedrukreinigers.
  • Onderdelen en accessoires: Hieronder vallen alle onderdelen en accessoires die je nodig kan hebben bij onze reinigingsmachines. Van stofzuigeraccessoires tot aan specialistische accessoires.

Bij ons kunt u reinigingsmachines kopen, huren of leasen

U heeft bij ons de flexibiliteit om onze reinigingsmachines te kopen, huren of leasen. Op deze manier kunt u de gebruiksvorm kiezen die het beste bij uw behoeften past. Als u besluit om een schoonmaakmachine te leasen, bieden wij verschillende lease opties waaruit u kunt kiezen. Deze verschillende opties houden het volgende in:

Financial lease

Financial lease is een veelgebruikte vorm van machineleasing en komt eigenlijk neer op kopen op afbetaling. Nadat u alle overeengekomen termijnen heeft betaald, wordt u de juridische eigenaar van de machine. Deze leaseoptie is bijzonder geschikt wanneer u niet in staat bent om direct het volledige bedrag te investeren in uw eigen reinigingsmachine, maar wel periodiek kunt bijdragen om uiteindelijk toch eigenaar van de machine te worden.

Full operational lease

Als u kiest voor full operational lease, hanteert u eigenlijk een leasevorm vergelijkbaar met wat typisch gebeurt bij auto’s. U betaalt maandelijks een vast bedrag dat uit twee delen bestaat: de financiering van de machine en een bijdrage voor preventief en correctief onderhoud. In deze vorm van machinelease blijft de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de reinigingsmachine. Zodra de leaseovereenkomst afloopt, heeft u de optie om de machine tegen de restwaarde over te nemen.

Hoogwaardige merken reinigingsmachines

Wij onderhouden nauwe samenwerkingsverbanden met toonaangevende leveranciers zoals Nilfisk, TASKI, Numatic, Duplex en DYNAJET. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij ook het volledige onderhoud verzorgen voor ons uitgebreide assortiment aan reinigingsmachines. Als onafhankelijke groothandel bieden wij tevens reinigingsmachines van diverse andere merken.

Robotisering voor de professionele reinigingsmarkt

Naast het geven van advies en de levering van handmatigereinigingsmachines, heeft Facility Trade Group de afgelopen jaren haar expertise uitgebreid naar het adviseren, leveren en ondersteunen van robotreinigingsmachines voor de professionele reinigingsmarkt.

Het inzetten van handige reinigingsmachines bij het schoonmaken zorgt ervoor dat u effectief en efficiënt uw taken kan uitvoeren. Dit resulteert in een verbetering van de algehele kwaliteit en maakt het schoonmaakwerk gezonder en plezieriger. Deze nieuwste generatie schoonmaakrobots vervangt medewerkers niet, maar werkt juist samen met hen om zo de voordelen te maximaliseren voor alle betrokkenen. Ze staan daarom ook wel bekend als cobots.

Onze cobot vloerreinigingsmachines zijn geschikt voor diverse soorten vloeren en gebouwtypen. Facility Trade Group zijn verkoper en specialist voor verschillende toonaangevende merken van cobotmachines, waaronder Gausium en ICE Cobotics.

Technische service en onderhoud

Bij Facility Trade Group kunt u rekenen op de beste service. In het geval dat een van uw reinigingsmachines onverhoopt niet goed functioneert, staan onze technische service-medewerkers altijd voor u klaar. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze service-medewerkers voeren reparaties uit en ze verhelpen storingen met een flinke dosis enthousiasme. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een veilige en optimaal werkende machine.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten, waarmee u kunt vertrouwen op een veilig en betrouwbaar machinepark. U vindt meer informatie over deze optie en andere diensten op onze pagina over service & onderhoud.

Reinigingsmachines van Facility Trade Group

Voor een breed scala aan professionele reinigingsmachines bent u bij ons aan het juiste adres. We bundelen onze expertise met klantgericht advies en staan klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf, of het nu gaat om het kopen, leasen of huren van een reinigingsmachine.

Deel deze pagina
+