Reinigingsmaterialen

Materialen en middelen gaan binnen schoonmaak hand in hand. Goede middelen alleen bieden niet het gewenste resultaat. Daarvoor heeft u ook goede reinigingsmaterialen nodig. Facility Trade Group biedt u een compleet assortiment aan kwalitatief hoogwaardige reinigingsmaterialen. De combinatie van middelen en materialen van Facility Trade Group en onze adviserende rol zorgen ervoor dat u komt tot een merkbaar hygiënisch schoon resultaat.

Ons assortiment aan reinigingsmaterialen is eindeloos. Naast onderstaande producten vindt u in onze webshop ook emmers, trekkers, stelen en uiteenlopende borstels. Informeer bij onze experts of neem een kijkje in ons WEBSHOP

Mopsystemen

Het dweilen en reinigen van de vloer is altijd een belangrijk onderdeel van schoonmaakwerkzaamheden. Hiervoor vindt u bij ons verschillende mopsystemen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe mop, een vlakmopplaat of een complete mopwagen; u vindt het in onze webshop.

Stofwissers

Voor de meest efficiënte manier van stofverwijdering biedt Facility Trade Group een ruime keus aan o.a. stofwissers, zwabbers en wisdoeken. Al dan niet disposable. Zo heeft u alles binnen handbereik voor een schoon en hygiënisch resultaat. 

Reinigingsdoeken

Reinigingsdoeken, een onmisbaar onderdeel in de uitzet van iedere schoonmaker. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan alle denkbare reinigingsdoeken. Of u nu op zoek bent naar microvezeldoeken of poetsdoeken, disposable of wasbaar. 

Sponzen

Sponzen in alle denkbare formaten, kleuren en samenstellingen. U vindt ze in onze webshop. Aanslag door nicotine of vervuiling van graffiti. Met de juiste spons zijn vlekken verleden tijd. Hoe hardnekkig de vlek of kwetsbaar de ondergrond ook is. Wilt u graag advies voor de juiste oplossing? Neem dan contact met ons op.

Huishoudtrappen

Bij het werken op hoogte, is veiligheid cruciaal. De trappen die wij aanbieden voldoen allen aan de NEN2484. Zoekt u een trap van lichtgewicht aluminium dat onhandig zeulen voorkomt? Een schaartrap of een huishoudtrap? Voor binnen of buiten? Wat u ook zoekt, Bij ons vindt u voor iedere klus de juiste trap.

Pads

Facility Trade Group biedt een ruim assortiment reinigingspads. Zowel voor het reinigen van bakplaten als voor het schrobben, strippen en polijsten van uw vloer. Wij bieden pads in verschillende formaten. Ook chemie-vrije pads voor het werken met een eenschijfsmachine of schrobzuigmachine vindt u bij ons. 

Deel deze pagina
+