Biodore

Biodore levert een compleet en groot assortiment aan duurzame artikelen, zoals rietjes, prikkers, bestek, bootjes, bakjes, kommetjes en borden. Stuk voor stuk gemaakt van materialen uit een onuitputbare bron. De producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en tonen de veelzijdigheid en schoonheid van de natuur. De natuurlijke patronen, zoals de nerven van het palmblad, maken van elke verpakking een uniek product en zorgen voor een levendige presentatie. Uiteraard voldoen alle materialen aan de voorwaarden met betrekking tot voedselveiligheid, indien van toepassing. Klik hier voor de BROCHURE of ga direct naar de WEBSHOP.

Schoonheid van de natuur

Het assortiment van Biodore bestaat uit disposables en verpakkingsproducten die zijn gebaseerd op de schoonheid van de natuur. Het ontwerp bestaat uit opvallende lijnen.  Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals;

Falcatahout
Bamboe
Palmblad
– Karton
Suikerriet (bagasse)
– Biologisch afbreekbaar plastic (PLA en C-PLA).

Klik op de materiaalsoort voor meer informatie. Alle producten voldoen perfect aan de belevingswereld van vandaag.

Let’s beat plastic pollution together

Biodore heeft een reeks van mooie producten. Uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is het merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op de materialen, patronen, vormen, kleuren en emoties uit de natuur. Dit past helemaal bij de hedendaagse lifestyletrends. Dit maakt van Biodore een uniek, modern merk met opvallende producten die op vele manieren zijn te gebruiken. De disposables van Biodore staan voor duurzaamheid en stuk voor stuk garant voor een originele, natuurlijke presentatie van je gerechten.

Waarom Facility Trade Group?

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Wij willen klanten verrassen in alles wat we doen. Wij maken waar wat wij beloven en doen zelfs meer dan de klant van ons verwacht. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop.

Nog geen partner? Op zoek naar een nieuwe groothandel?

Wij heten u van harte welkom en we komen graag op bezoek om uit te leggen hoe wij u verzekeren van de beste koop. Laat uw gegevens HIER achter en we nemen direct contact met u op.

Deel deze pagina
+