Blog glazenwassersmiddag

Blogs -

Heeft u de glazenwassermiddag gemist?

Geen probleem, wij vertellen graag over de producten en oplossingen die we hebben laten zien!

Vrijdag 2 juni organiseerde de Facility Trade Group bij de vestiging in Almelo de Glazenwassersmiddag met als thema “ergonomie en veiligheid”.

Deze middag presenteerden Snickers Workwear en Elten Benelux de nieuwste trends op gebied van professionele werkkleding en veiligheidsschoeisel.

Unger Benelux verzorgde demonstraties met de nieuwe Hydropower RO unit in combinatie met N-Lite One stelen en met de award winning Unger Stingray, inclusief nieuwe Tripad. Dirks Klimmaterialen uit Helmond presenteerde het assortiment ladders en accessoires, speciaal geproduceerd voor de schoonmaakbranche.

Ook de inzet van hoogwerkers draagt bij aan de veiligheid binnen de schoonmaakbranche. LoxamWorkx liet tijdens deze middag de diverse mogelijkheden zien die beschikbaar zijn binnen hun verhuurvloot. Ook de Dynajet, waar Facility Trade Group importeur van is, is te huur bij LoxamWorkx. De Dynajet 350TH is een mobiele hogedrukreiniger geschikt voor o.a. gevelreiniging, graffitiverwijdering en onkruidbestrijding.

Wilt u meer weten over de producten en oplossingen die wij deze middag hebben laten zien? Vraag het onze experts!

 

Deel deze pagina
+