Caddy Clean Super LiOn; eenvoudig, makkelijk en snel schoonmaken op moeilijk bereikbare plaatsen!

Nieuws -

Klein maar efficiënt, de ideale aanvulling!

De Caddy Clean Super LiOn is de kleinste batterij-aangedreven schrobmachine.  Speciaal ontwikkeld voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals traptreden, sanitaire ruimten (achter toiletpotten) etc. Voorzien van 2 tegen elkaar in draaiende borstels, watertank en pads. Voor alle moeilijk te bereiken plaatsen, waar handwerk zwaar is en waar machines met een grotere diameter niet ingezet kan worden. Er is één flexibele oplossing: Caddy Clean Super LiOn.

Ergonomisch

De machine is buitengewoon ergonomisch ontworpen. Zo beschikt de Caddy Clean over een telescoopsteel, ergonomische handgrepen en een zeer laag gewicht (2.1 kg). Hierdoor is de Caddy Clean Super LiOn de ideale hulp voor het automatiseren van manuele reinigingstaken.

Moeilijk te bereiken plekken

Iedereen heeft regelmatig te maken met kleine hoekjes en oppervlakten. Hier kan met gewone reinigingsmachines niet gewerkt kan worden. Het gevolg is dat u moet bukken, knielen en het schoonmaakwerk met de hand moet doen. Met de Caddy Clean Super LiOn is die tijd voorgoed voorbij.

Veelzijdig en effectief

De Caddy Clean Super LiOn is eigenlijk twee machines in één. Of het nu gaat om trappen, plinten, randen, hoeken, badkamers en sanitaire ruimten. Maar ook werkbladen, vensterbanken en muren reinigt hij makkelijk en doeltreffend. Dankzij de afneembare watertank en het verwisselbare handvat kunt u de machine in een handomdraai geschikt maken voor het reinigen van hoger gelegen oppervlaktes. Kortom een veelzijdige en effectieve oplossing in één dus. De Caddy Clean Super LiOn wordt geleverd met een krachtige batterij, waardoor u minimaal 4 uur met de machine kunt werken. Dankzij de borstelsnelheid van 400 toeren per minuut en een tankinhoud van 1,7 liter water, bespaart Caddy Clean Super LiOn tot 30% tijd ten opzichte van handmatig uitgevoerde taken.

Made in Sweden
Caddy Clean Scandinavia AB is de producent van de Caddy Clean. Caddy Clean is de lichtste, meest veelzijdige schrobmachine in de professionele markt. De Caddy Clean wordt geproduceerd vanaf 2000. Het is ontworpen door een Zweed en het wordt nog steeds in Zweden geproduceerd om de betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen die de professionele markt vereist.

Specificaties
Werkbreedte : 210mm
Hoogte : 95mm
Gewicht borstelkop (en motor) : 0,9kg
Totaal gewicht (exclusief gevulde watertank) : 2,3kg
Inhoud watertank : 1,7 liter
Regelbare steel : 915mm – 1270mm
Elektrische voeding : 12V
Draaisnelheid van de borstels : 480 toeren/minuut
Regelbare hoek steel – borstelkop

Deel deze pagina
+