Centre of Innovation

Welkom in ons Centre of Innovation

Dit is de plek waar innovatie, duurzaamheid, beleving en hygiëne samenkomen. Hier tonen wij u de laatste ontwikkelingen op het gebied van facilitaire producten en trends.

Wij kijken graag vooruit naar de trends in de markt en de laatste noviteiten binnen de verschillende branches. Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen of de beleving van uw werknemers en gasten kunnen optimaliseren. Wij helpen graag mee door unieke oplossingen te bieden die u simpel maar efficiënt kunt implementeren. Op die manier bieden wij u een eerste blik op toekomstige mogelijkheden.

Bent u op zoek naar noviteiten die u kunnen ondersteunen in uw bedrijfsvoering, dan bent u hier op de juiste plek.  De innovaties zijn onderverdeeld in de thema’s: Beleving, Duurzaamheid en Hygiëne.

Schone toiletten met trillingen

De BubbleFlush is de innovatie die het toilet perfect schoon maakt zonder milieubelastende middelen.

 

Toiletpapier dat toiletten bouwt

The Good Roll producten zijn gemaakt van gerecycled papier zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Daarnaast zijn ze van boomvriendelijk en duurzaam papier en de verpakkingen zijn plastic vrij.

Houd meer tijd over voor uw gasten

De SmartServant is de ideale collega. Hij voert verschillende bezorgpunten in één taak uit, bezorgt zowel eten als drinken en begeleidt gasten naar hun tafel.

Stel nieuwe kwaliteitsnormen

De Taski Aero 3500 is een unieke opzit borstelstofzuiger veger voor grote locaties waar stofzuigen en vegen met hoge productiviteit nodig is. Voor een groot aantal vierkante meters tapijt of harde vloeren.

Bespaar 30% aan schoonmaaktijd

Sanimood zet uw sanitaire ruimte om tot een ware toiletbeleving.

De meest duurzame afvalscheiding

De Afvalbox is de meest duurzame afvalbak in zijn soort. Deze kartonnen afvalbak is duurzaam, recyclebaar en herbruikbaar.

Stijlvolle en effectieve luchtzuivering

Het stijlvolle luchtzuiveringsproduct dat gezondheid garandeert en productiviteit bevordert. Geheel naar eigen inzicht in te vullen.

One-Pass, het 244NX verschil

De Numatic 244NX is een compacte lichtgewicht schrobzuigmachine en blinkt uit in de elementen ; Schoon, Effectief, Snel en Wendbaar.

Verzorgingsproducten van afval

Unwaste gelooft in een wereld waar afval niet bestaat en waar alle organische bijstromen een waardevolle functie hebben. Want zeg nou eens eerlijk! Afval is te mooi om weg te gooien.

Robotstofzuiger brengt verlichting

De Makita DRC300 is een onafhankelijke veger voor commerciële en industriële toepassingen tot 600m2. Deze robotstofzuiger is uitgerust met ultrasonische en bumper sensoren voor het detecteren van obstakels en afgrond. Innovatief en functioneel!

Circulariteit wordt relevanter

Voldoen aan het verbod vanuit de overheid op Single Use Plastic en gebruik maken van herbruikbare en duurzamere producten? Met deze herbruikbare Zero Waste Cup heeft u een uitstekend alternatief voor disposable/wegwerpbekers.

Het alternatief voor vloeibare zeep

Het milieuvriendelijkste alternatief voor vloeibare zeep. Natuurlijk, plantaardig zonder de chemicaliën die voor vloeibare zeep wel nodig zijn. Met 1 zeepje 350x handen wassen.

Aan u de keus ; Batterijen of CNG gas

Op het gebied van hoge drukreiniging helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze. Met ons partnership met DIBO vullen we de vraag naar duurzame hogedruktrailers aangedreven door batterijen of CNG gas in.

Phantas ; de 4 in 1 schoonmaakcobot

Dat robotisering binnen schoonmaak volop in ontwikkeling is bewijst Gaussian Robotics. De Phantas is een veelzijdige én compacte professionele schoonmaakcobot en kan autonoom schrobben, vegen, stofzuigen en moppen op zowel zachte als harde vloeren.

Het duurzame kaarsconcept StylEco

Stijl, gemak en duurzaamheid komen samen in het nieuwe refill-kaarsconcept StylEco van Bolsius. Dit is het eerste navulconcept voor tafelkaarsen zonder plastic cups en met maar liefst 50 branduren. Meer gemak en minder afval.

Professionele UV Bescherming

Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Stokoderm® Sun Protect 50 Pure biedt bescherming en veiligheid op alle UV-werkplekken. Te gebruiken en te faciliteren voor iedereen die aan UV-A en UV-B-straling wordt blootgesteld.

Cobi 18 ; Slimmer schoonmaken

Ontdek de Cobi 18. De ultieme schoonmaakpartner die autonomie en prestaties combineert. Met geavanceerde functies en een compact ontwerp zorgt de Cobi 18 voor een vlekkeloze reiniging, waarbij geen hoekje wordt overgeslagen. Ontdek vandaag nog hoe de Cobi 18 uw schoonmaakroutine naar een hoger niveau kan tillen.

Period Pack ; Tampon dispenser

Ontdek het gemak en de vrijheid van de tampon dispenser. Met dit discrete en handige systeem kunnen vrouwen zich de hele dag door beschermd en comfortabel voelen.  De dispenser zorgt ervoor dat menstruatieproducten altijd binnen handbereik zijn, waardoor het dagelijks leven van uw klanten en werknemers een stukje makkelijker wordt.

Vloerreiniger Duplex, All-in-One

De Duplex vloerreinigingsmachine is de perfecte keuze voor het reinigen van talloze vloertypes. Het grote voordeel van deze krachtpatser is dat deze veegt, schrobt én het vuil en vocht opneemt in 1 arbeidsgang.

Toilet van de toekomst

Hoe zien onze toekomstige toiletten eruit? En nog veel belangrijker ; wat kunnen ze voor ons betekenen? Een ding is zeker; het toilet van de toekomst gaat onze zintuigen meer dan ooit prikkelen. Bekijk de huidige en toekomstige sanitaire trends op het gebied van Beleving, Hygiëne en Duurzaamheid. Ter inspiratie en vermaak……

Deel deze pagina
+