Het Machine Concept

Als specialistische totaalleverancier adviseren we u graag merk-onafhankelijk over reinigingsmachines en de juiste technische service. Bovendien vertalen we onze jarenlange ervaring in de facilitaire branche naar concepten waarbij we u meerwaarde kunnen bieden op het gebied van levering, facturatie en onderhoud. Met ons unieke machine concept bieden we een flexibele totaaloplossing voor zowel de aanschaf als het onderhoud van uw machines.

 • Geen éénmalige grote investering
 • Vaste maandelijkse kosten
 • Samen met u kijken naar een zo optimaal mogelijk ingericht machinepark

met operational lease

uw machine altijd in topconditie

Vervangend materieel

indien nodig

Altijd de beste machines

met de laatste technologie

Mogelijkheden

Full Operational Lease

Bij Full Operational Lease financiert u naast de machine tevens het jaarlijkse preventief onderhoud. Alle machines worden op locatie geleverd inclusief instructie aan uw medewerkers door één van onze experts. Zo verkeert uw machinepark altijd in topconditie.

Financial Lease

Hierbij financiert u de door u gewenste machine(s). Deze financiering is mogelijk in flexibele termijnen van 12, 24, 36, 48, of 60 maanden. Alle machines worden op locatie geleverd inclusief instructie aan uw medewerkers door één van onze experts.

Sell and lease back

Heeft u al een machinepark maar bent u toch geïnteresseerd in lease? Dan is deze optie wellicht wat voor u! Bij sell and lease back inventariseren we de waarde van het machinepark. Na deze officiële waardebepaling kunt u ervoor kiezen om het machinepark aan ons te verkopen. Vervolgens maakt u gebruik van onze maandelijkse lease en wordt uw machinepark onderhouden en geleidelijk vervangen.

Stofzuigerconcept

Naast reinigingsmachines hebben wij een specifiek lease concept voor stofzuigers. Het aanschaffen van een groot aantal stofzuigers is vaak een behoorlijke investering. Met dit concept betaalt u een vast bedrag per maand voor de stofzuiger, de stofzakken, NEN-keuringen en het onderhoud. Wij ondersteunen hierbij de gehele implementatie, van uitlevering tot training van schoonmaakmedewerkers.

Onderhoud

Technische service verlengt de levensduur van uw machines. Naast het leveren van hoogwaardige reinigingsmachines is het onderhoud minstens zo belangrijk. Alleen dan haalt u het beste uit uw machinepark. Onze ervaring gecombineerd met de juiste middelen en kennis zorgen ervoor dat we de kwaliteit van uw machines kunnen borgen. Dat doen we merk-onafhankelijk, zowel preventief als correctief.

 

Best Service

Eén abonnement voor uw reinigingsmachines, dat is wel zo helder. Bij ons Best Service abonnement nemen wij de zorg voor het jaarlijks onderhoud uit handen. Heldere communicatie, duidelijke rapportage en vakkundige monteurs: gewoon Best Service.

 • 3 jaar garantie op uw machine

 • Inclusief NEN3140 keuring

 • Registratie en rapportage

 • Vervangende machine *

 • Responstijd maximaal 2 werkdagen

 • Korting op onderdelen en accessoires


* Bij beschikbaarheid

Voordelen Best Service
 • Fixed priced service: een vast bedrag, per machine , per onderhoudsbeurt.*

 • Het volledige beheer van uw machinepark in on ze handen. Uw zorg, onze expertise. Samen met één van onze experts streven naar een zo optimaal mogelijk ingericht machinepark.

 • Maandelijkse rapportages maken het gebruik inzichtelijk. Doordat u exact op de hoogte bent van het gebruik, verbruik, aantal storingen etc. kunt u maximaal sturen op efficiency en performance.


*Alleen voor de volgende merken: Nilfisk , Taski, Tennant, Hako, Kärcher, Comac, Fimap, Numatic, Cleanfix.

Liever geen Best Service abonnement? Geen probleem.
Ook dan staan onze monteurs graag voor u klaar om een storing snel en vakkundig op te lossen

Onderhoud
 • De servicemonteurs

  Onze servicemonteurs onderhouden uw reinigingsmachines, geven advies over dagelijks onderhoud en verhelpen technische problemen. Met de juiste kennis en een flinke dosis enthousiasme gaan zij te werk. Passie voor techniek noemen we dat! Uitgerust met een breed assortiment aan reserveonderdelen, zorgen de servicemonteurs op locatie voor een werkende en schone machine.

 • NEN-keuringen

  Wij zijn bevoegd om al uw reinigingsmachines te testen en certificeren conform de NEN-3140 en de NEN-2484 norm. De testresultaten en ontvangt u na de testperiode als bewijs van goedkeuring.

Machine concept
 • Met het machine concept financiert u uw reinigingsmachines en stofzuigers voor een vast bedrag per maand.
 • Zonder grote investering profiteert u van de beste machines met de meest recente technologie. Een contract afsluiten is al mogelijk vanaf 12 maanden.

Ik wil graag advies

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

 

Directeur Operations Q-Park
+