Hogedrukreiniger DYNAJET

Nieuws -

Op maat gemaakte efficiëntie: de nieuwe DYNAJET 220mdh en 350mdh

Met de nieuwe DYNAJET 220mdh en 350mdh warm- en koudwater hogedrukreinigers brengt DYNAJET opnieuw een serie krachtige waterpomp op de markt. Na succesvolle pilots in Europa zijn de gloednieuwe DYNAJET 220mdh en 350mdh hogedrukkits nu verkrijgbaar bij Facility Trade Group.

Compact, robuust en eenvoudig te bedienen, levervaar in een uitvoering van 220 bar bij 28 liter per minuut en 350 bar bij 16 liter per minuut. Hierdoor zijn deze nieuwe hogedrukskits geschikt voor veel toepassingen. Denk hierbij aan gerichte graffiti- en kauwgomverwijdering, schoonmaak van gebouwen, daken en gevels, duurzame onkruidverwijdering en industriële reiniging.

Samen met opdrachtgevers ontwikkeld

De ontwikkeling is voortgekomen uit tal van verzoeken en suggesties van onder andere Zweedse opdrachtgevers in de lokale overheidssector, zoals Andreas Fellmann, CEO van DYNAJET, uitlegt: “We hebben onze opdrachtgevers intensief betrokken bij het ontwikkelingsproces van het nieuwe waterstelselsysteem, zodat het product perfect op de behoeften van de gebruikers kan worden aangeboden.’’ Het resultaat is een machine die niet alleen indruk maakt vanwege zijn duurzaamheid, maar ook als het meest compacte model in zijn prestatieklasse, dat bijzonder flexibel en veelzijdig is.

 

Twee varianten

Er zijn twee varianten van de DYNAJET mdh beschikbaar: de ‘expert’ versie bestelwagens en de klassieke versie voor stationaire werking. De ‘expert’ versie biedt zijn eigen aansluitkit voor een watervoorziening via de watertank. De stationaire versie wordt geleverd via een directe aansluiting via het waternetwerk. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om de ‘expert’ versie, inclusief de watertank, snel en gemakkelijk in alle veelgebruikte bestelwagens te integreren, waardoor diverse toepassingsgebieden worden vergemakkelijkt.

Talrijke opties en een gepatenteerd brandbesturingssysteem zorgen voor maximale efficiëntie en veiligheid. Andere voordelen zijn de lage-toeren en de makkelijk te onderhouden 3-plunger krukaspomp die zorgt voor lage slijtagekosten en maximale gebruiksduur.

Deel deze pagina
+