Facility Trade Group in ontwikkeling

Actueel -

Eenvoudig bestellen, snel geleverd, beter bereikbaar

Als Facility Trade Group streven wij ernaar om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen en onze webshop en bevoorrading spelen hierin een belangrijke rol. Om het bestelgemak verder te verhogen introduceren wij daarom een nieuwe webshop. Daarbij kiezen we tegelijkertijd voor een verbeterde logistieke aanpak: vanuit één centrale locatie in Apeldoorn worden middels nachtdistributie onze ‘servicelocaties’ in Almelo en Zoetermeer voortaan bevoorraad en vandaaruit zullen onze eigen vaste service chauffeurs uw bestelling als vanouds bij u afleveren.

Onderstaand treft u belangrijke praktische informatie over de aanpassingen die de nieuwe webshop en nieuwe bevoorrading voor u met zich meebrengen.

Webshop

Vanaf 2 janauri kunt u bestellen in onze vernieuwde webshop. Deze webshop gaat de basis vormen voor een uitgebreid platform dat we medio 2018 voor al onze opdrachtgevers zullen introduceren.

Nieuwe inlogcode

Om te kunnen bestellen in de vernieuwde webshop, ontvangt u van ons (indien u webshop gebruiker bent) in december een email, waarmee u uw nieuwe account kunt activeren.

Nieuwe artikelcodes

Een aantal van onze artikelen heeft een nieuwe artikelcode gekregen. Dit zou kunnen betekenen dat u enkele voor u bekende artikelen vanaf 1 januari 2018 niet kunt vinden in de webshop. U kunt deze artikelen nog wel vinden door op artikelnaam te zoeken.

Hulp bij bestellen

Wanneer u het makkelijk vindt dat wij u helpen bij uw online bestelling, neemt u dan contact op met Service & Support. Wij helpen u graag!

Bezorging

Nieuw routeschema

Vanaf 2 j anuari 2018 introduceren wij een nieuw routeschema waarmee wij u efficiënter en flexibeler kunnen bevoorraden. Wij kunnen voortaan vaker bij u langskomen én wij rijden in het nieuwe routeschema minder kilometers met een leeg transportmiddel. En dat scheelt weer in de belasting van ons milieu! Hieronder het nieuwe routeschema.

Geen bezorging week 52

In week 52 kunnen wij geen bestellingen bezorgen omdat wij dan ons nieuwe Central Warehouse aan het ‘inhuizen’ zijn. Het is daarom aan te bevelen dat u artikelen die u in deze laatste week van het jaar nodig heeft, al vóór de Kerst laat bezorgen. Wanneer u deze in week 50 besteld, weet u zeker dat u niet misgrijpt in week 52!

Locatie Apeldoorn

Servicelocatie Blue Wave naar Apeldoorn

Onze servicelocatie Blue Wave in Zutphen verhuist eind van dit jaar naar de nieuwe locatie in Apeldoorn. Dit betekent dat onze vestiging in Zutphen 1 januari 2018 definitief haar deuren sluit en al onze medewerkers uit Zutphen u voortaan vanuit Apeldoorn van dienst zullen zijn. Komt u gerust eens bij ons langs in Apeldoorn dan laten wij u onze nieuwe afhaalbalie zien en ons nieuwe service- en verhuurpunt voor machines. Wij heten u graag van harte welkom!

Hoofdlocatie

Onze locatie in Apeldoorn zal dienst gaan doen als hoofdlocatie van Facility Trade Group.

Adres en telefoonnummer Apeldoorn
Paramariboweg 77
7333 PA Apeldoorn
+31 (0)88 – 505 46 66

Vragen?

Heeft u vragen, laat het ons alstublieft weten, wij staan u graag te woord.

ASP
+31 (0)79 – 331 84 05

Blue Wave
+31 (0)575 – 52 66 66

Dirksen
+31 (0)546 – 54 99 99

 

Deel deze pagina
+