Sportfondsen en Facility Trade Group over de samenwerking

Actueel -

Sportfondsen en Facility Trade Group: ‘Wij zetten de schoonmaker op een hoger niveau’

Sportfondsen en facilitaire groothandel Facility Trade Group werken samen aan de vitaliteit van de 20 miljoen bezoekers van de 300 sport-, recreatie- en welzijnslocaties én aan de vitaliteit van de (schoonmaak)medewerkers. In het vakblad Service Management vertelt Nancy Visser van Sportfondsen over de samenwerking.

Nancy Visser en Rob Lamers: “Sportfondsen heeft een grote diversiteit aan locaties, dat vraagt om maatwerk per locatie.”
Die eerste groep sport, beweegt en onderneemt samen activiteiten in nette, schone en hygiënische accommodaties, terwijl de schoonmakers alle juiste tools krijgen aangereikt om plezierig, veilig en efficiënt te kunnen werken. “Wat deze samenwerking ons heeft opgeleverd? Meer goodwill, meer vertrouwen en een betere hygiëne.”

Er is volgens Visser veel overleg tussen de locatiemanagers en specialisten bij Facility Trade Group. “Ook overkoepelend. Zo is er een werkgroep met locatiemanagers, regiomanagers en de mensen van Facility Trade Group die twee keer per jaar overleggen over het assortiment, over wat goed gaat en wat de uitdagingen zijn. Zo verbeteren wij ons steeds weer.” Als het om de verbeteringen gaat, dan erkent Vissers dat zij nog wel meer wil ‘verdichten’. “We moeten nog meer slagen maken en meer standaardiseren. We zoeken continu naar de juiste balans in lokale verschillen, behoeften en voorkeuren. Daarin hebben we al veel bereikt. Wat zoal? Meer goodwill, meer vertrouwen en een betere hygiëne. En we hebben de schoonmaker op een hoger niveau gezet. Er is dankzij de samenwerking met Facility Trade Group focus op schoonmaak en de schoonmaakmedewerkers. Zij kunnen fijn, veilig en efficiënt werken, iets dat essentieel is voor ons. Wij zetten ons namelijk in voor de vitaliteit van iedereen, van gasten én medewerkers.”

Lees HIER het hele Service Management artikel.

Nacny Visser van Sportfondsen in gesprek met Rob Lamers Key Account Manager bij Facility Trade Group

Deel deze pagina
+