FTG op NOT 2017

Actueel -

24 – 28 januari 2017 in de jaarbeurs Utrecht zijn wij te vinden op de stand 11G010. De vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO.

Na één bezoek weer helemaal bij

De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Het uitgebreide programma is zoals elke editie nauwkeurig samengesteld in samenwerking met de adviesraad en het onderwijspanel.

Bezoekers

De NOT richt zich op de sectoren KO, PO, VO, MBO en BVE. Uit deze sectoren verwelkomen wij:
• Docent/onderwijsondersteunend personeel (Leerkracht, lid vaksectie, intern begeleider, student PABO, ouderprofessionals, student, overig)
• Directie & Management (Bestuur, directie, sector- en locatiemanager, bovenschool management, marketing, consultant)
• ICT managers & -coördinatoren.
• Facilitair managers
• Pedagogisch medewerker/management
• Ondersteunende diensten, overheid, uitgevers (vooral ook als exposant), multimediale dienstverleners, bibliotheken, kennisinstituten, adviseurs, overheid

Wat wij doen

Wij zijn een groep van onafhankelijke en specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Door onze krachtenbundeling realiseren wij efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze specialistische kennis verzekert opdrachtgevers altijd van de beste koop. Wij lopen voorop in innovatie oplossingen en bieden als enige op de markt concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, machineconcepten en belevingsconcepten. Kennis over branches, producten en beleving vertalen we naar een passend advies dat volledig aansluit bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Wij geloven in persoonlijk contact.

Ambitie en doelstelling

Facility Trade Group heeft de ambitie om als groep van onafhankelijke specialistische vakgrossiers met een landelijk dekkend distributie netwerk de beste integrale oplossingen voor opdrachtgevers en eindgebruikers te adviseren en implementeren. Een klant specifieke benadering waarin kennis, persoonlijk contact en innovatieve ICT toepassingen waarde toevoegen aan het facilitaire proces, stelt daarbij onze opdrachtgever altijd centraal.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bezoek ons 24 – 28 januari op stand 11G010 in de Jaarbeurs Utrecht.
Registreer voor gratis toegang.

Deel deze pagina
+