FTG op de vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer)

Actueel -

25, 26 en 27 januari 2017 in de jaarbeurs Utrecht zijn wij te vinden op de stand C.20.

De vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer) groeide vanaf zijn oprichting in 1999 uit tot dé informatiebron op het gebied van facilitair management in Nederland en België. Met gemiddeld 18.000 bezoekers en bijna 400 standhouders per editie – gemeten over de edities 2009 tot en met 2016 – is het evenement op zijn vakgebied zelfs het grootste van de gehele wereld.

De 19e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer biedt de professional in de sector niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten, ook worden er tientallen themaroutes georganiseerd op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer en kunnen zij het Noviteitenplein op de beursvloer bezoeken. Daarnaast vinden er tijdens de beursdagen verschillende activiteiten plaats zoals traditioneel op de eerste beursdag de uitreiking van de FGNoviteitenprijs, zijn er verschillende nieuwjaarsrecepties én is er een uitgebreid lezingenprogramma in 9 zalen.

Wat wij doen

Wij zijn een groep van onafhankelijke en specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Door onze krachtenbundeling realiseren wij efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze specialistische kennis verzekert opdrachtgevers altijd van de beste koop. Wij lopen voorop in innovatie oplossingen en bieden als enige op de markt concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, machineconcepten en belevingsconcepten. Kennis over branches, producten en beleving vertalen we naar een passend advies dat volledig aansluit bij de behoeften van onze opdrachtgevers. Wij geloven in persoonlijk contact.

Ambitie en doelstelling

Facility Trade Group heeft de ambitie om als groep van onafhankelijke specialistische vakgrossiers met een landelijk dekkend distributie netwerk de beste integrale oplossingen voor opdrachtgevers en eindgebruikers te adviseren en implementeren. Een klant specifieke benadering waarin kennis, persoonlijk contact en innovatieve ICT toepassingen waarde toevoegen aan het facilitaire proces, stelt daarbij onze opdrachtgever altijd centraal.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bezoek ons 25, 26 of 27 januari op stand C.20 in de Jaarbeurs Utrecht.
Gratis toegang, zonder wachttijd? Registreer hier alvast voor uw toegangsbewijs.

Deel deze pagina
+