Geurmarketing door geurmachines

Nieuws -

Geur is bijzonder en heeft een uitzonderlijke kracht. Het stuurt de merkbeleving en alle emoties die we eromheen ervaren. Studies bewijzen dat emoties die we ervaren voor 75% door geur worden getriggerd. Dat komt doordat de geurontvangers in de neus direct in verbinding staan met het deel van onze hersenen waar emoties en herinneringen worden gemaakt. Dit betekent dat u of uw organisatie een geur bewust in kan zetten om mensen een prettig gevoel te laten ervaren. Dit kan het verschil maken tussen ‘ontheemd’ of ‘thuis’ voelen. Omdat geur een bewezen invloed heeft op gedrag, kopen en betalen mensen bijvoorbeeld meer dan wanneer een ruimte een onprettige of geen geur heeft. Daarnaast nodigt een ruimte die aangenaam ruikt uit om er langer te blijven.

De voordelen van geurmarketing

 • Het vergroot uw onderscheidend vermogen
 • De beleving van uw gasten, bezoekers of medewerkers wordt versterkt
 • Het geeft mensen een prettig gevoel en verlengt de tijd dat mensen ergens binnenblijven
 • Het zorgt voor betere merkherkenning en -associatie
 • Eventuele minder prettige geuren worden gemaskeerd

Iscent Escienza

Omdat iedere toepassing anders is, vraagt iedere ruimte om de best passende geur machine. Er zijn machines die werken met een app, andere op batterijen en weer andere kunnen een hele evenementenhal voorzien van geur. We bieden zowel oplossingen voor los staande geurmachines als ingeplugd in luchtsystemen. De ene geurmachine is gemakkelijk zelf bij te vullen, voor de andere bieden wij gehele ontzorging met ons all-in concept.

 

 

 

 

 

 

Met de geurmachine Escienza 400 en Escienza 6000 voorzien we elke ruimte geruisloos van de beste geuren. We stellen de dispenser(s) in op de juiste tijden en intensiteit. Ze mogen gezien worden, maar kunnen op uw verzoek ook worden weggewerkt.

Escienza 400
Compact (20*20*10cm) geursysteem voorzien van mobiele bluetooth applicatie om tijdschema’s en intensiteit in te stellen. Cartridge van 400ml en een organisch bereik van 750m3. Luchtbeweging is van invloed op het daadwerkelijke bereik van het systeem. Installatie dient door expert te worden uitgevoerd.

Escienza 6000
Industrieel systeem (30*30*18cm) geursysteem voorzien van manuele bediening omntijdschema’s en intensiteit in te stellen. Cartridge van 1000ml en organisch bereik van 2500m3. Luchtbeweging is van grote invloed op het daadwerkelijke bereik van het systeem. Installatie dient door expert te worden uitgevoerd.

Klik hier voor de leaflet Iscent Geurbeleving

Sense Pro en Sense Controle

De juiste geur zorgt voor de juiste sfeer en beïnvloed ons gedrag en houding. In een goed ruikende omgeving voelen we ons aangenaam en staan we positiever in het leven. Bepaalde geuren kunnen stimulerend, ontspannend en omzet verhogend werken. Ook wenst u soms onaangename geuren te maskeren. Met de Sense Pro en Sense Controle machines weet u de juiste geur op de juiste plaats te creëren. De machines zijn verkrijgbaar in zwart en witte uitvoering. Keuze uit 6 verschillende geuren.

 

 

 

 

 

Alle eigenschappen op een rijtje

 • Doeltreffend in kleine, middelgrote en grote ruimtes
 • Creëert een optimale sfeer d.m.v. hoogwaardige geur
 • Elegante, discrete en gebruiksvriendelijke diffuser
 • Geavanceerde ‘Dry-Mist’ technologie
 • Wandmontage of vrijstaand te gebruiken
 • Werkt op stroom of batterijen
 • Laag energieverbruik
 • Stille werking
 • 50 ml aroma vullingen (werkzaam tot 100 dagen)
 • 3 verschillende niveau’s instelbaar (35, 70 of 100 dagen)
 • Dekking tot 300 m³ bij instelling van 35 dagen. Is een gemiddeld verbruik à 1.42ml per dag
 • Verkrijgbaar in 6 hoogwaardige aroma’s

Klik hier voor de brochure Sense Pro
Klik hier voor de brochure Sense Controle

Roomsprays

Mensen zijn in alle opzichten bezig met beleving: eten, drinken, lachen, voelen, zien, converseren… it’s all there. Geur maakt die beleving compleet. Dat maakt dat mensen langer willen blijven én een diepere herinnering rondom het moment creëren.  Met een roomspray bent u in staat om een premium beleving en een gevoel van zuivere hygiëne te creëren. Hiermee maakt u een einde aan geurproblemen, muffe kamers en stinkende stofzuigers. Onze geuren, oftewel onze vloeibare emoties zullen uw gasten raken, in het hart.

 

Elke hotelkamer na de schoonmaak weer ultiem fris, het bed in stappen alsof de lakens net gewassen zijn.Een eigen huisgeur bij de entree, die na het verblijf ook als product bij u te koop is. Zo beleeft de gast de beleving thuis overnieuw, dieper verankert.

Interesse? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina
+