hrobzuig (5)

Een goede schoonmaak en reiniging vergen de nodige tijd en aandacht. Om de werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren, heeft u de juiste schoonmaakmiddelen en -materialen nodig. Bij Facility Trade Group begrijpen wij dit als geen ander en weten wij precies wat u nodig heeft om de beste service en kwaliteit te leveren die uw opdrachtgevers verwachten. 

Een breed aanbod aan schoonmaakartikelen

Bij Facility Trade Group bieden wij een breed aanbod aan schoonmaakartikelen, zoals reinigingsmiddelen, reinigingsmaterialen, reinigingsmachines, afvalbeheer, glasbewassing en oplossingen voor specialistische reiniging. Dankzij dit brede aanbod kunt u bij ons terecht voor een compleet pakket aan benodigdheden voor een goede prijs. De schoonmaakartikelen uit ons assortiment zijn afkomstig van bekende merken, maar ondanks dat zijn wij een merkonafhankelijke schoonmaak groothandel. Dit stelt ons in staat u een passende oplossing te bieden voor uw situatie.

De voordelen van Facility Trade Group, uw schoonmaakmiddelen groothandel

Facility Trade Group biedt als uw schoonmaak groothandel vele voordelen. Met ons brede assortiment heeft u slechts één leverancier nodig voor al uw schoonmaakartikelen. Daarnaast kunnen wij dankzij slimme inkoop de beste producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Zo betaalt u niet te veel en verbetert u niet alleen de efficiëntie van uw schoonmaakprocessen, maar realiseert u ook kostenbesparingen. De meeste schoonmaakartikelen uit ons assortiment hebben wij op voorraad, waardoor snelle levering mogelijk is. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw benodigdheden.

Ontdek de mogelijkheden of neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Ontdek dan alle reinigingssystemen en -machines in ons assortiment. Vindt u het lastig om een keuze te maken of ontvangt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 505 46 66 of stuur een e-mail naar info@ftgroup.nl. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie.