Lopende acties

Bij Facility Trade Group kunt u regelmatig profiteren van scherpe acties.

Selecteer hieronder de lopende actie en informeer bij een van onze experts naar de beste koop of gebruik de buttons op deze pagina.

Liever bellen ? We zijn bereikbaar op nummer 088-505 46 66
Per e-mail? Stuur uw e-mail naar info@ftgroup.nl

* Pimp Your Toilet

Bent u ook toe aan een update van uw sanitaire ruimte? Maak een goede indruk en laat zien hoe belangrijk u hygiëne en duurzaamheid vindt. Stap nu over naar efficiënte en betrouwbare dispensersystemen in combinatie met duurzaam papier of zeep. Verhoog de hygiëne en duurzaamheid en maak gebruik van  onze  actie “Pimp Your Toilet” . In deze actie profiteert u van een zeer scherp aanbod op duurzame verbruiksartikelen + gratis installatie en afvalbakken.

 

* Voorjaarsactie Nilfisk

Tot 14 juni 2024 kunt u profiteren van scherpe prijzen op een uitgebreid assortiment grote en kleine reinigingsmachines van Nilfisk!

 

*Gratis TORK luchtverfrisser 

Wilt u ook voortdurende frisse geur? Maak tot 30 juni 2024 gebruik van onze actie. Koop een doos vullingen en ontvang een gratis Tork luchtverfrisser dispenser.

 

* Hoge kortingen op TASKI Machines

Kortingen van meer dan 40% op diverse machines zoals kleinere TASKI stofzuigers en schrobzuigmachines. Profiteer tot eind juni van vele voordelen!

 

Let’s beat plastic pollution together.

Ga samen met ons de strijd aan tegen wegwerpplastic ! Kijk hier voor regelgeving Single Use Plastics (SUP).

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van onze producten of diensten , maar weet u niet welk product geschikt is voor uw werkzaamheden? Door contact op te nemen met één van onze experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+