Lopende acties

Bij Facility Trade Group kunt u regelmatig profiteren van scherpe acties.

Selecteer hieronder de lopende actie en informeer bij een van onze experts naar de beste koop of gebruik de buttons op deze pagina.

Liever bellen ? We zijn bereikbaar op nummer 088-505 46 66
Per e-mail? Stuur uw e-mail naar info@ftgroup.nl

* Pimp Your Toilet

Hygiëne op het toilet is essentieel om besmetting met ziekteverwekkende micro-organismen te beperken. Dat blijkt maar weer sinds de uitbraak van het coronavirus: het nummer één advies van het RIVM is om je handen te wassen met zeep en te drogen met papier. Om de hygiëne in de sanitaire ruimtes te verhogen hebben we de actie “Pimp Your Toilet” in het leven geroepen. In deze actie profiteert u van een zeer scherp aanbod op verbruiksartikelen + gratis installatie en afvalbakken.

 

* Bolsius StylEco

Stijl, gemak en duurzaamheid komen samen in het nieuwe refill-kaarsconcept StylEco van Bolsius Professional. Kies uit 3 verschillende kleuren en profiteer van de TIJDELIJKE 3+1 actie. Actie is geldig t/m 30 november.

 

* Najaarsmachine Actie Taski

Profiteer van aanzienlijke kortingen op meer dan vijftig Taski-machines, waaronder eenschijfsmachines, schrobmachines, professionele stofzuigers en waterzuigers. Daarnaast ontvangt u gratis producten bij uw bestelling van specifieke Taski-machines bij Facility Trade Group. Deze actie is geldig t/m 15 december 2023.

 

* Ga de Gladheid te lijf!

Goede gladheidbestrijding is essentieel om de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en klanten te waarborgen. Ga de gladheid te lijf! Speciaal voor de wintermaanden hebben wij de passende aanbiedingen voor u klaar staan. Deze actie is geldig t/m 31 december 2023.

 

Let’s beat plastic pollution together.

Ga samen met ons de strijd aan tegen wegwerpplastic ! Kijk hier voor regelgeving Single Use Plastics (SUP).

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van onze producten of diensten , maar weet u niet welk product geschikt is voor uw werkzaamheden? Door contact op te nemen met één van onze experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+