Lopende acties

Bij Facility Trade Group kunt u regelmatig profiteren van scherpe acties.

Selecteer hieronder de lopende actie en informeer bij een van onze experts naar de beste koop of gebruik de buttons op deze pagina.

Liever bellen ? We zijn bereikbaar op nummer 088-505 46 66
Per e-mail? Stuur uw e-mail naar info@ftgroup.nl

* Pimp Your Toilet

Hygiëne op het toilet is essentieel om besmetting met ziekteverwekkende micro-organismen te beperken. Dat blijkt maar weer sinds de uitbraak van het coronavirus: het nummer één advies van het RIVM is om je handen te wassen met zeep en te drogen met papier. Om de hygiëne in de sanitaire ruimtes te verhogen hebben we de actie “Pimp Your Toilet” in het leven geroepen. In deze actie profiteert u van een zeer scherp aanbod op verbruiksartikelen + gratis installatie en afvalbakken.

 

* Winteractie : Ga de Gladheid te lijf! 

Tijdens de wintermaanden kan het door vorst of sneeuwval behoorlijk glad worden. Niets is zo vervelend als gladde laadkuilen, trottoirs of entrees. Goede gladheidbestrijding is essentieel om de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en klanten te waarborgen. Profiteer van de hoge kortingen!

 

* Ongekende hoge kortingen op COVID-19 producten 

Als uw adviespartner informeren wij u graag over extra hygiëne maatregelen ter preventie en inperking van het coronavirus en over artikelen die specifiek tijdens en na de coronacrisis goed bruikbaar zijn. Profiteer nu van hoge kortingen tot 70% op ons “COVID-assortiment”.

 

Let’s beat plastic pollution together.

Ga samen met ons de strijd aan tegen wegwerpplastic!

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van onze producten of diensten , maar weet u niet welk product geschikt is voor uw werkzaamheden? Door contact op te nemen met één van onze experts komen wij samen tot een gewenste oplossing.

Deel deze pagina
+