NO TIME TO WASTE zwerfafval actie World Cleanup Day

Nieuws -

World Clean Up Day 21 september 2019 

Op zaterdag 21 september 2019 komen over de hele wereld vrijwilligers in actie voor een schonere omgeving. Doel van deze World Cleanup Day: mensen bewust maken van het grote verschil dat ze samen kunnen maken. Onder het motto “Een beter milieu begint bij je zelf!” mogen wij van onze leverancier Van der Windt Verpakking/Paardekooper Group afvalzakken weggeven voor het opruimen van zwerfafval. Zo maak je van World Cleanup Day een succes in je gemeente. Laat het ons weten en ontvang gratis afvalzakken! Meer info over World Cleanup Day tref je hier. 

Waarom ?

Zwerfafval is één van de grootste oorzaken van de problemen met plastic in het milieu. Dit is een maatschappelijk probleem waarvoor bewustwording nodig is. Van der Windt Verpakking/Paardekooper Group levert een bijdrage aan het voorkomen en opruimen van zwerfafval. Ze doen dit door kleinschalige opruimacties van non-profit organisaties zoals wijkverenigingen, scholen en sportverenigingen te ondersteunen met de gratis “No time to waste” afvalzakken. Facility Trade Group is enthousiast over deze actie en ondersteunt het initiatief van harte. We hopen met deze actie de bewustwording voor dit maatschappelijke probleem te vergroten.

Aanvragen gratis NO TIME TO WASTE zwerfafvalzakken

Doe jij mee World Cleanup Day of ga jij binnenkort starten met een opruimactie in jouw straat of op een voetbalveldje, speeltuin of het strand? Heb je ook interesse in een paar rollen van deze gerecyclede afvalzakken (maximaal 60 stuks per actie) voor een opruimactie van jouw vereniging of school? Laat het ons dan weten via de oranje button “Sample aanvragen” (zolang de voorraad strekt). Omdat we bekendheid en bewustwording voor dit probleem willen creeren, vinden we het erg leuk om een foto te ontvangen waarin te zien is dat de afvalzak “No time to waste” wordt gebruikt. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, gaan we vervolgens jouw foto delen op onze social media kanalen.

maat : 110×70 cm.

Van der Windt Verpakking over gratis afvalzakkenactie: “No time to waste”

“Wie vandaag een dagje naar Scheveningen is geweest, weet dat het vanavond een troep op het strand is. Voor een groot gedeelte zijn we zelf oorzaak van die rotzooi, want we laten gemakkelijk alles achter ons op de grond vallen. Dat moet en kan anders. Door het leuk en gemakkelijk te maken. Door mensen te enthousiasmeren om hun rotzooi op te ruimen. Dus geven we daar met onze No time to waste-afvalzakkenactie een extra duwtje aan: we stellen voor kleinschalige non-profitorganisaties de No time to waste-afvalzakken gratis beschikbaar. Zo kan een beter milieu echt bij jezelf beginnen”, overtuigt Ad Bos, sales manager van Van der Windt Verpakking.

“We zitten in de plastic industrie en we weten allemaal dat we zelf de veroorzaker van de plasticafvalberg zijn. Tijmen Sissing inspireerde mij. De jonge trashpacker, spreker en reizend ambassadeur van duurzaamheid reist de hele wereld af om mensen te enthousiasmeren om hun rotzooi op te ruimen. Op zijn website Trashpackers.org staat zijn doelstelling: 100.000 bin bags in 2019. Het aantal staat nu op bijna 74.000”, vertelt Ad.

Begin zelf met opruimen, daagt trashpacker Tijmen uit. En zo is het ook. Ad vervolgt: “Daarom hebben wij de No time to waste-afvalzakkenacties verzonnen voor kleinschalige opruimprojecten van non-profit organisaties als scholen, verenigingen en buurthuizen. We willen hen graag ondersteunen en geven daarom afvalrollen weg, maximaal 2 a 3 rollen per project. De zakken maken deel uit van ons Powersterko-assortiment: de nieuwe generatie afvalzakken die we produceren van afval uit Europa. Deze zakken zijn dus gemaakt van gebruikt plastic en hebben een leuke, sprekende bedrukking: no time to waste. Want het gaat om de boodschap die we mee willen geven.”

Over PowerSterko de nieuwe generatie afvalzakken

PowerSterko heeft voor elke afvaltoepassing de perfecte afvalzak, voor elk bedrijf en elke situatie.  Zeer actueel zijn de PowerSterko recycled materials: afvalzakken van in Europa ingezameld afval. Deze nieuwe generatie afvalzakken combineert een lagere milieubelasting met optimale prestaties.

 

Deel deze pagina
+