Horeca keukenapparatuur

In de horeca is het belangrijk om de juiste apparatuur met de juiste functionaliteiten te hebben zodat efficiëntie en hygiëne in de keuken worden gestimuleerd. Daarom bieden wij passend en hoogwaardig horeca keukenapparatuur aan dat gebruikt kan worden in de keuken (en of bar). Of het nu gaat om het voorbereiden, opslaan en het warmhouden van gerechten bij Facility Trade Group vindt u de juiste horeca keukenapparatuur voor uw situatie. Bij Facility Trade Group hebben we aandacht voor echte kwaliteit. Ontdek ons uitgebreide assortiment voor de beste horeca keukenapparatuur.

Vindt uw perfecte horeca keukenapparatuur – de belangrijkste technische specificaties

Het vinden van horeca keukenapparatuur die precies aansluit bij uw behoeften kan redelijk lastig zijn. Daarom is het belangrijk om te weten op welke kenmerken u moet letten bij het aanschaffen van dit soort apparatuur.

Materiaal
Het meeste materiaal dat wordt gebruikt is RVS (voor tenminste een gedeelte van het apparatuur) of Aluminium, al worden er ook andere materialen gebruikt in het keukenapparatuur, denk hierbij bijvoorbeeld aan plastic onderdelen.

Afmetingen
De afmetingen van horeca keukenapparatuur kunnen variëren, afhankelijk van het type apparatuur en het doel van gebruik. Er zijn bijvoorbeeld horeca koelkasten met een inhoud van 40 liter, maar ook van 350, 850 of meer. Zo zijn er meerdere variaties binnen de verschillende apparatuur soorten.

Vorm en ontwerp
Horeca keukenapparatuur is ontworpen met specifieke vormen en ontwerpen die passen bij het type gebruik.

  • Binnen ‘Koelen en Vriezen’ bieden wij ijsmachines, koel-en vriescellen, koelkasten, vitrines en vrieskisten.
  • Binnen ‘Koken en Bakken’ bieden wij bak- en grillplaten, combisteamers en ovens, fornuizen, friteuses, grills, kookketel, kookplaat, magnetrons en meer.
  • Binnen ‘Warmhouden’ bieden wij bordenwarmers, chafing dishes, slowcooker, warmhoudvitrines, warmhoudlades, warmtebruggen, waterkokers en meer.
  • Binnen ‘Vaatwas-en Spoelmachines’ bieden wij voorladers, doorschuifmachines, pannen wasmachines, vaatwasmachines, glazenspoelmachines, osmosemachines en meer.

Duurzaamheid
Horeca keukenapparatuur moet bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Horeca keukenapparatuur van hogere kwaliteit is vaak betrouwbaarder en heeft een langere levensduur waardoor het langer meegaat en betere kwaliteit levert.

Deze merken aan horeca keukenapparatuur vindt u in ons assortiment

Bij Facility Trade Group bieden we producten van gerenommeerde merken. Zo vindt u merken zoals Combisteel, Emga en Winterhalter in het assortiment van FTG. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap op het gebied van horeca keukenapparatuur. Daarnaast is het assortiment van FTG gevarieerd, met verschillende producttypen zoals koel & vries, bakken & koken, warmhoud, vaatwasser- en spoelmachine mogelijkheden.

  • Combisteel: staat voor hoogwaardige en innovatieve keukenapparatuur en -benodigdheden. Het merk biedt betrouwbare en efficiënte oplossingen voor professionele keukens, met nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Combisteel streeft ernaar om de werkprocessen in de horeca en cateringsector te verbeteren en te vereenvoudigen met hun producten van topkwaliteit.
  • Emga: richt zich op het leveren van professionele oplossingen voor de horeca en voedselindustrie. Hun assortiment bestaat uit verschillende oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens een mooi design hebben. Emga-producten staan bekend om hun duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatie, waardoor ze essentieel zijn voor efficiënte keukenwerkzaamheden en culinair succes.
  • Winterhalter: staat voor hoogwaardige en geavanceerde vaatwassystemen en reinigingsoplossingen. Als toonaangevend merk in de professionele afwasindustrie biedt Winterhalter innovatieve technologieën die efficiëntie, hygiëne en duurzaamheid bevorderen. Het merk streeft ernaar om klanten in de horeca en aanverwante sectoren te voorzien van betrouwbare oplossingen voor hun afwasbehoeften.

Uw horeca keukenapparatuur kopen bij FTG

Facility Trade Group biedt een gevarieerd scala aan horeca keukenapparatuur, waardoor u als klant de juiste keuze kan maken op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een koeling, vrieskist, oven of vaatwasmachine, u vindt bij ons precies wat u nodig heeft. Ons horeca keukenapparatuur is voorzien van eigenschappen die naadloos aansluiten bij hun beoogde gebruik. Hierdoor worden keuken efficiëntie en hygiëne gewaarborgd. Daarnaast vindt u bij ons altijd producten van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u horeca-keukenapparatuur aanschaft die lang meegaat en die staan voor vakmanschap en duurzaamheid.

Wij zijn een team van deskundigen met uitgebreide kennis van zowel de horeca-industrie als de horeca keukenapparatuur. We begrijpen de diverse eisen van horecabedrijven en kunnen u bijstaan in het selecteren van de perfecte oplossing die naadloos past bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het conserveren van bederfelijke goederen, het optimaliseren van ruimte in een drukke keuken, of het naleven van hygiënische normen, ons advies wordt volledig afgestemd op uw situatie. Ons scala aan horeca keukenapparatuur is breed en omvat diverse categorieën zoals apparatuur om te koelen, te koken en warm te houden. Dit geeft u de mogelijkheid om een weloverwogen keuze te maken op basis van uw specifieke beschikbare ruimte, opslag behoeften en budget.

Deel deze pagina
+