Hotel supplies

Als hotelier begrijpt u als geen ander dat uw gasten niets minder dan het beste verwachten. Investeren in hoogwaardige, duurzame en kwalitatieve hotel supplies is dan ook essentieel voor uw hotel. Daarvoor bent u bij Facility Trade Group aan het juiste adres. Als toonaangevende hotel groothandel bieden we u keuze uit een breed assortiment aan hotelbenodigdheden. Deze voldoen stuk voor stuk aan de hoogste eisen van de hotelbranche. Of u nu op zoek bent naar speciale badmatten, stijlvolle douchegordijnen of nauwkeurige weegschalen. Wij helpen u graag verder. Wilt u uw gasten onvergetelijk laten genieten van hun verblijf in uw hotel? Ontdek hier uw hotel supplies.

Profiteer van deze hotel supplies voordelen

Bij Facility Trade Group heeft u keuze uit verschillende luxe hotelbenodigdheden. Ondanks de brede variëteit hebben al onze producten diverse voordelen gemeen. Kiest u voor de hotel supplies uit ons assortiment? Dan profiteert u gegarandeerd van:

 • Duurzaamheid: Al uw hotel supplies staan bekend om de duurzame eigenschappen. Wij begrijpen dat uw hotel dagelijks wordt blootgesteld aan intensief gebruik. Al uw producten worden daarom geselecteerd om de grootste uitdagingen van het hotelwezen te overwinnen. Al onze handdoeken, badmatten, en andere badkamerbenodigdheden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zijn stuk voor stuk bestand zijn tegen veelvuldig wassen en drogen. Daarnaast gaan ze ook voor lange tijd mee. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw gasten altijd genieten van schone en frisse voorzieningen.
 • Functionaliteit: Naast duurzaamheid streven wij ook naar maximale functionaliteit van uw hotel supplies. Zo zijn onze weegschalen uitgerust met geavanceerde functies, zoals nauwkeurige gewichtsmetingen en zelfs BMI-berekeningen. Zo zijn uw gasten tijdens hun verblijf in uw hotel altijd in staat om hun gezondheid en welzijn nauwkeurig bij te houden. Daarnaast zijn onze badmatten voorzien van anti-slip eigenschappen, waardoor de veiligheid in de badkamer wordt gewaarborgd. En onze haardrogers bieden verschillende warmte- en snelheidsinstellingen. Ideaal om uw gasten van de perfecte coupe te laten genieten.
 • Kwaliteit: Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden aan onze klanten. Onze hotelbenodigdheden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd met vakmanschap. Wij werken samen met gerenommeerde merken en leveranciers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw gasten genieten van de beste producten die de hotelbranche te bieden heeft.
 • Stijlvolle designs: Een stijlvol design is onmisbaar voor een luxueuze uitstraling in uw hotel. Onze hotelbenodigdheden zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de esthetische eisen van de hotelbranche. Of het nu gaat om elegante kledinghangers, moderne spiegels of trendy douchegordijnen, elk product draagt bij aan de stijlvolle sfeer van uw hotel. Wij werken samen met bekende, gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat u alleen de beste designproducten ontvangt.

Hotel supplies in diverse varianten

De perfecte hoteluitrusting is onmisbaar voor jouw hotelketen. Bij ons heb je keuze uit verschillende producten om deze helemaal compleet te maken. Zo bied je jouw gasten de perfecte hotelbeleving. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor hoogwaardige:

 • Weegschalen: Capaciteit, nauwkeurigheid en functies zoals BMI-berekening.
 • Badmatten: Afmetingen, materiaal, anti-slip eigenschappen.
 • Badlinnen: Materiaal, afmetingen, absorptievermogen.
 • Haardrogers: Vermogen, warmte- en snelheidsinstellingen.
 • Douchegordijnen: Materiaal, afmetingen, waterafstotende eigenschappen.
 • Wellness producten: Formaat, ingrediënten, verpakkingen.
 • Hospitality tray’s: Ontwerp, voorzieningen, materiaal.
 • Bedlinnen: Materiaal, afmetingen, kleur.

Hotel supplies van hoogwaardige merken

Facility Trade Group is trots op de samenwerking met gerenommeerde merken in de hotelbranche. Zo kun je bij ons terecht voor merken als Be Different, Fair CosmEthics, Green Culture, Hydro Basics, Numatic, The Spa Collection en Tiger. De hotel supplies van deze hoogwaardige merken bieden u de garantie van uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Met deze zorgvuldig geselecteerde partners kunt u een uitgebreid assortiment aanbieden, variërend van luxe badkamerbenodigdheden tot efficiënte schoonmaakapparatuur. Verwen uw gasten met producten die aan de hoogste normen voldoen en maak van hun verblijf een onvergetelijke ervaring.

Uw partner in hotel supplies

Bij Facility Trade Group begrijpen wij de uitdagingen waar u als hotelier voor staat. Het creëren van een aangenaam verblijf voor uw gasten is uw ultieme doel. Wij zijn er om u daarbij te ondersteunen. Onze hotel groothandel is uw partner in het leveren van luxe hotelbenodigdheden. Met ons ruime assortiment aan hotel supplies en equipment vindt u alles wat u nodig heeft, van slippers en handzeep tot kluizen en strijkijzers.

Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor hotel supplies, maar ook diverse andere diensten. Wij zijn een onafhankelijke facilitaire groothandel op gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines, maar ook voor hygiëne voorzieningen en reinigingsmiddelen. U kunt eenvoudig al uw benodigde hotel supplies kopen via onze webshop. Daarom is Facility Trade Group uw partner.

Deel deze pagina
+