Keukenbenodigdheden

Het creëren van een professionele en complete keuken omgeving zorgt ervoor dat er efficiënt gerechten bereid kunnen worden. Keukenbenodigdheden zijn dan ook niet alleen praktisch maar ze dragen ook bij aan de sfeer en beleving van de gasten. Hierbij kunt u, naast potten en pannen, ook denken aan borden en bakjes op tafel. Bij Facility Trade Group hebben we oog voor echte kwaliteit. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor keukenbenodigdheden die een positief effect hebben op uw keuken omgeving. We kijken precies naar wat u nodig heeft. Ontdek ons brede assortiment voor al uw keukenbenodigdheden.

Keukenbenodigdheden van Facility Trade Group

Wanneer u een keukenbenodigdheden bij Facility Trade Group aanschaft, kunt u rekenen op het volgende:

Efficiëntie

Voor het bereiden van de lekkerste gerechten is er in de keuken behoefte aan verschillende keukenbenodigdheden die niet alleen de juiste functionaliteit bieden maar ook efficiëntie verhogen. Samen met de fabrikant ontwikkelen wij nieuwe producten volgens de laatste trends en optimaliseren wij ze zodat ze nog efficiënter werken.

Verschillende keuzes

Activiteiten in de keuken vragen om allerlei verschillende benodigdheden. Bij FTG bieden wij een breed assortiment dat aansluit op die specifieke benodigdheden. Op deze manier kunt u voor al uw keukenbenodigdheden bij ons terech U vindt bij ons:

  • Klein materiaal: Zoals bakaccessoires, gardes, deegrollers, snijplanken en meer.
  • Potten en pannen: Hieronder vallen verschillende soorten pannen, bijvoorbeeld grillpannen, koekenpannen en steelpannen.
  • Messen: Verschillende nodige messen, zoals broodmessen, koksmessen en andere keukenmessen.
  • Gastronorm: Zoals bakken, deksels en andere accessoires.
  • Verpakkingen en bewaren: Hieronder vallen onder andere zakjes en pizzadozen.
  • Eenmalige gebruiksvoorwerpen: Zoals food cups, wegwerp bestek en rietjes.

Kwaliteit

Onze keukenbenodigdheden zijn gemaakt en geselecteerd met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat u keukenbenodigdheden bij ons vindt die lang met uw keuken omgeving mee zullen gaan. Ook hebben wij merken in ons assortiment die bekend staan om hun kwaliteit. Zo zijn wij groot fan van Emga, Vogue en De Buyer.

Sfeer en beleving

Vaak zijn keukenbenodigdheden ook een essentieel onderdeel van de sfeer en beleving van de gasten. Om gerechten aantrekkelijk te kunnen presenteren zijn er namelijk keukenbenodigdheden zoals borden of schalen nodig die het gerecht en de sfeer nog beter maken.

Deel deze pagina
+