Ontdek de duurzame ‘weeddevil’ van Dynajet

Nieuws -

Onkruid verdelgen zonder chemie

De gloednieuwe Dynajet DFU 500 onkruidverdelger bestrijdt onkruidgroei duurzaam en goedkoop. Volledig zonder het gebruik van chemische stoffen, op basis van zuiver warm water. Zo kunt u veilig en eenvoudig hardnekkig onkruid van wegen en trottoirs verwijderen.

In onderstaande video ziet u de ‘weeddevil’ in combinatie met de Dynajet 350TH hogedruktrailer. Door het toevoegen van de weeddevil wordt de Dynajet 350TH multifunctioneel en is deze te gebruiken voor onder andere gevelreiniging, graffitiverwijdering, kauwgomverwijdering en onkruidverdeling.

Hoe werkt het?

De gloednieuwe DFU 500 onkruidverdelger van Dynajet werkt volledig zonder chemicaliën, enkel met water dat tot 90 tot 100°C wordt opgewarmd. Door de werkdruk van de hogedrukreiniger, in dit geval de Dynajet 350TH, te minimaliseren wordt met een minimale druk en hoeveelheid water het onkruid behandeld. Het is bekend dat warm water planten volledig doodt en het weken tot maanden duurt voordat deze terugkomen. De Dynajet DFU 500 biedt hierin de optimale combinatie van warm water, onder lage druk, waardoor het een van de meest efficiënte en milieuvriendelijke onkruidverdelgers is in zijn klasse.

Voordelige keuze

Met betrekking tot de strenge EU-regelgeving, die het gebruik van herbiciden en pesticiden volledig verbiedt om onkruid in openbare plaatsen te vernietigen, is de Dynajet onkruidverdelger een kostenbewuste en zuinige keuze. De Dynajet DFU 500 is klaar voor gebruik en kan meteen worden aangesloten op elke Dynajet warm water hogedruktrailer. De onkruidverdelger kan door middel van kleine aanpassingen toegepast worden op elke warmwater hogedrukreiniger.

 

Deel deze pagina
+