Outlet Facility Trade Group

Assortiment in de outlet

Net als bij andere outlets verkoopt Facility Trade Group haar overtollige voorraden met extra korting. Het aanbod is een dwarsdoorsnede van het reguliere assortiment in de webshop. U treft hier facilitaire, schoonmaak- en non-food horeca producten. Als u een kijkje neemt in de outlet, dan valt op dat alleen de originele prijs wordt genoemd. De outletprijs met korting wordt pas getoond nadat u bent ingelogd. Outlet Facility Trade Group werkt volgens een “op = op”-systeem. De voorraad is beperkt en aanbiedingen zijn vrijwel altijd van tijdelijke aard. Daar moet u snel bij zijn dus!

Bestellen in de outlet

Als je iets wil bestellen, dan is dat niet anders dan bij het reguliere assortiment van Facility Trade Group. De outlet bestelling wordt gecombineerd met uw reguliere, periodieke bestelling. Wilt u hiervan afwijken? Dat kan, alle bestellingen vanaf 150 euro worden gratis bezorgd.

Artikelen uit de outlet retourneren

Artikelen uit de outlet Facility Trade Group kunnen helaas niet geretourneerd worden. Uiteraard heeft u wel de garantie die u van ons gewend bent.

Profiteer van korting tot 70%.  Ga HIER naar stuntprijzen in onze outlet!

Deel deze pagina
+