Over ons

Wie zijn we en wat doen we ?

Wij zijn een onafhankelijke facilitaire groothandel gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Met ruim 65 medewerkers, meer dan 4.500 opdrachtgevers, 90 jaar expertise en een landelijke dekking zijn wij een middelgrote speler in de markt. Wij bedienen klanten in uiteenlopende branches waaronder horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg.

Onze klantgarantie
Op basis van klantpartnership en expertise garanderen wij de beste koop en bestelgemak

Hoe maken wij dit waar?

 

One-stop shop
Om het de horeca-, schoonmaak- en facility professional zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij een zeer compleet assortiment, van gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk. De compleetheid van ons assortiment is uniek in Nederland. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers bent u altijd verzekerd van keuze uit de nieuwste producten en technologieën. Ook voor een breed assortiment duurzame producten kunt u bij ons terecht, zoals plasticvrije producten en producten van gerecycled materiaal.

Extra services
Aanvullend op ons productassortiment bieden wij extra services, onafhankelijk van leverancier of merk. Zo bieden we verschillende machine lease opties en hebben wij een eigen technische service voor machine onderhoud. Op basis van bezetting bieden we all-in concepten zoals ‘Pay per User’, ‘Pay per Room’ en geurbeleving op maat. Producten kunnen wij voor u met uw eigen logo personaliseren. In ons Centre of Expertise organiseren wij met grote regelmaat trainingen en kennisevents.

Klantspecifiek advies
Expertise over producten, branches en trends vertalen wij onafhankelijk van leverancier of merk naar een maatwerk advies dat volledig aansluit bij uw wensen. Wij helpen u uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid en hospitality & beleving.

Seine Meulman

Voor Seine Meulman staat veiligheid voorop. Als Medewerker Technische Service verzorgt hij reparaties en verhelpt hij storingen met uiterste precisie en een flinke dosis enthousiasme. Passie noemen we dat! Zo bent u verzekert van een veilig en werkend machinepark.

Over ons
Werken bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe professionals in ons vakgebied.

Onze oorsprong

Opgericht in 1987

Opgericht in 1996

Opgericht in 1996

Facility Trade Group

Opgericht 2001

Facility Trade Group

Fusie 2017 
Dirksen, ASP, Blue Wave en TCW gaan samen verder onder de naam Facility Trade Group.

Heden

"Facility Trade Group begrijpt onze complexe organisatie en sluit hierbij aan met hun innovatieve oplossingen en duurzame producten."

Rob van Gerven, Contract- en leveranciersmanagerUniversiteit Utrecht

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

 

Directeur OperationsQ-Park

Missie

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel gespecialiseerd in Non Food Horeca Producten, Reinigingssystemen- & Machines en Hygiëne Voorzieningen. Wij willen de horeca- en facility professional een compleet assortiment bieden, van gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk. Hierin willen wij als groothandel uniek zijn.

Vanuit onze expertise bieden wij de beste klantspecifieke oplossingen, one-stop shop en extra services. Daarbij bieden wij een hoog niveau van dienstverlening waarin klantpartnership en expertise centraal staat. Dit levert onze klanten de beste koopgarantie en bestelgemak.

Over ons
+