Wat wij doen

Wij zijn een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiënische voorzieningen. Door onze krachtenbundeling realiseren wij efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop.

Wij lopen voorop in innovatie oplossingen en bieden als enige op de markt concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, non-food-,machine- en belevingsconcepten. Kennis over branches, producten en beleving vertalen we naar een passend advies dat volledig aansluit bij de behoeften van onze opdrachtgevers.

Wat kunt u van ons verwachten?
•De beste koopgarantie
•Eenvoud en gemak
•Partnership

Eigenzinnig

Wij denken buiten de gebaande paden en bieden vindingrijke, doch realistische oplossingen. We zijn overtuigd van onze eigen zienswijze. We geven gevraagd en ongevraagd advies in een poging organisatie-inzichten te verspreiden en hierdoor een positie te ontwikkelen.

Inventief

Vernieuwingen zijn een structureel onderdeel van ons succes. We denken voordat we doet. We laten ons niet beperken door bestaande oplossingen. We leggen verbanden die niet altijd logisch zijn.

Verbonden

Veiligheid en autonomie scheppen een band van verbondenheid. Wij werken met elkaar samen om tot het beste resultaat te komen. Dit zit in ons DNA. Wij zijn met elkaar verbonden door onze geschiedenis en onze toekomst. Iedereen is even belangrijk en daar handelen wij naar.

Ondernemend

Wij nemen initiatief en herkennen kansen die we omzetten in doelgerichte acties. We zijn doorzetters. We durven risico’s te nemen, we tonen durf om te veranderen en om gezamenlijke doelen te bereiken. Voor onze eigen acties en resultaten nemen we verantwoordelijkheid.

Judith van der Lee

Met ruim 8 jaar ervaring in de schoonmaakbranche is Judith een meerwaarde voor ieder schoonmaakbedrijf. Met haar kennis over middelen en materialen kan ze u gegarandeerd een besparing van 5 tot 10% bieden. Als kennispartner is ze benieuwd naar uw ervaringen in de schoonmaakbranche om te kijken waar er nog kansen voor u liggen.

Seine Meulman

Voor Seine Meulman staat veiligheid voorop. Als Medewerker Technische Service verzorgt hij reparaties en verhelpt hij storingen met uiterste precisie en een flinke dosis enthousiasme. Passie noemen we dat! Zo bent u verzekert van een veilig en werkend machinepark.

Hans Drent

Hans Drent is onderdeel van ons Service & Support team. Met kennis van middelen en materialen kan hij u alles vertellen over de status en levering van uw producten. Ook als u ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van onze webshop staat Hans en de rest van ons team voor u klaar. Zij geven u graag stap voor stap uitleg over het gebruik en de persoonlijke bestelmogelijkheden!

Over ons
Werken bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe professionals in ons vakgebied.

Onze oorsprong

Dirksen

In 1987 opgericht

ASP

ASP

In 1996 opgericht

Blue Wave

Blue Wave

In 1996 opgericht

Facility Trade Group

Facility Trade Group

In 2014 opgericht

2017  TCW Groep

2017

"Facility Trade Group begrijpt onze complexe organisatie en sluit hierbij aan met hun innovatieve oplossingen en duurzame producten."

Rob van Gerven, Contract- en leveranciersmanagerUniversiteit Utrecht

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

Directeur OperationsQ-Park

Missie

Opdrachtgevers kunnen bij ons alles ontdekken en verkrijgen op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines, hygiënische voorzieningen en technische services. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert onze afnemers altijd van de beste koop.

Wij bieden de best mogelijke service, selectie, kwaliteit en waarde met als doel de beleving van eindgebruikers te verhogen. Dit doen we met passie, vanuit onze expertise voor markt en product, op een duurzame wijze met oog voor de wereld en hart voor de regio.

  • Wij willen klanten verrassen in alles wat we doen en elke klantervaring waanzinnig maken.
  • Wij maken waar wat wij beloven en doen zelfs meer dan de klant van ons verwacht.
  • Dit heeft betrekking op onze expertise, compleetheid assortiment, klant specifieke oplossingen, eenvoud en gemak
Over ons
+