Over ons

Wie is Facility Trade Group?

Maak kennis met de Facility Trade Group

Wat wij doen

Wij zijn een groep van onafhankelijke en specialistische totaalleveranciers in reinigingssystemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services. Door onze krachtenbundeling realiseren wij efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, uitbreiding van expertise en versterking van regionale aanwezigheid.

Wij lopen voorop in innovatie oplossingen en bieden als enige op de markt concepten op basis van bezetting zoals Pay Per Room en Pay Per User, machineconcepten en belevingsconcepten. Kennis over branches, producten en beleving vertalen we naar een passend advies dat volledig aansluit bij de behoeften van onze opdrachtgevers.

Wij geloven in persoonlijk contact.

Eigenzinnig

Wij denken buiten de gebaande paden en bieden vindingrijke en realistische oplossingen. Wij willen onszelf ontwikkelen en onze prestaties continue verbeteren. Want vernieuwingen zijn een structureel onderdeel van ons succes. Zo blijven we vooroplopen in een snel veranderende omgeving.

Inventief

Wij komen onze afspraken na. Daarbij streven wij ernaar onze afspraken te overtreffen tot verwonderen. Dit klinkt verheven maar hierin zijn wij nuchter: voor ons is het overtreffen van verwachtingen de normaalste zaak van de wereld.

Verbonden

Wij werken met elkaar samen om tot het beste resultaat te komen. Wij zijn met elkaar verbonden door onze geschiedenis en onze toekomst. Iedereen is even belangrijk en daar handelen wij naar. Wij zijn open, enthousiast en loyaal naar elkaar en onze opdrachtgevers.

Ondernemend

Wij nemen initiatief en herkennen kansen voor opdrachtgevers die we omzetten in doelgerichte acties. Wij zijn vasthoudend en resultaatgericht. Voor onze eigen acties en resultaten nemen we verantwoordelijkheid. Wij durven fouten te maken en leren hiervan.

Judith van der Lee

Met ruim 7 jaar ervaring in de schoonmaakbranche is Judith een meerwaarde voor ieder schoonmaakbedrijf. Met haar kennis over middelen en materialen kan ze u gegarandeerd een besparing van 5 tot 10% bieden. Als kennispartner is ze benieuwd naar uw ervaringen in de schoonmaakbranche om te kijken waar er nog kansen voor u liggen.

Seine Meulman

Voor Seine Meulman staat veiligheid voorop. Als Medewerker Technische Service verzorgt hij reparaties en verhelpt hij storingen met uiterste precisie en een flinke dosis enthousiasme. Passie noemen we dat! Zo bent u verzekert van een veilig en werkend machinepark.

Hans Drent

Hans Drent is onderdeel van ons Service & Support team. Met kennis van middelen en materialen kan hij u alles vertellen over de status en levering van uw producten. Ook als u ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van onze webshop staat Hans en de rest van ons team voor u klaar. Zij geven u graag stap voor stap uitleg over het gebruik en de persoonlijke bestelmogelijkheden!

Over ons
Werken bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe professionals in ons vakgebied.

Onze oorsprong

Dirksen

In 1987 opgericht

ASP

ASP

In 1996 opgericht

Blue Wave

Blue Wave

In 1996 opgericht

Facility Trade Group

Facility Trade Group

In 2014 opgericht

2017

"Facility Trade Group denkt met ons mee, handelt pro actief en speelt flexibel in op onze wensen. Door die samenwerking kunnen wij ons hoge service niveau waar maken naar onze gasten."

Remco Verhaaf, Purchase ManagerHotel Okura Amsterdam

"Facility Trade Group begrijpt onze complexe organisatie en sluit hierbij aan met hun innovatieve oplossingen en duurzame producten."

Rob van Gerven, Contract- en leveranciersmanagerUniversiteit Utrecht

"Facility Trade Group is geen leverancier, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

Gerard Brouwer, Directeur operationsQ-Park

Missie

Opdrachtgevers kunnen bij ons alles ontdekken en verkrijgen in reinigingssytemen en- machines, hygiënische voorzieningen, facilitaire producten en technische services.

Wij bieden de best mogelijke service, selectie, kwaliteit en waarde met als doel de beleving van eindgebruikers te verhogen. Dit doen we met passie, vanuit onze expertise voor markt en product, op een duurzame wijze met oog voor de wereld en hart voor de regio.

Wij willen elke klantervaring waanzinnig maken.

Over ons
+