Referentie

ATALIAN

''Het gebruik van een cobot voor vloerreiniging biedt aanzienlijke voordelen, de cobot verlicht de medewerkers, draagt bij aan ziekteverzuim vermindering en een verbeterde efficiëntie.'' - Jessica Johannink projectmanager bij ATALIAN

Schoonmaken is een veeleisende taak, en dit realiseren alle bedrijven die schoonmaakdiensten aanbieden maar al te goed. ATALIAN is één van deze toonaangevende bedrijven, dat dag in dag uit bezig is met de uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden. In dit proces kunnen ze aanzienlijk profiteren van de assistentie van een cobot, de Cobi 18, om precies te zijn.

ATALIAN

ATALIAN, met hun hoofdkantoor in Hengelo, biedt verschillende diensten, zoals schoonmaak, facilitaire services en catering & horeca. Met meer dan 2600 werknemers zorgen ze er onder andere voor dat de bedrijven van hun klanten schoon en hygiënisch zijn én blijven. Om hoogwaardig werk te kunnen leveren, investeren ze op de best mogelijke manier in de opleiding, begeleiding, motivatie en inspiratie van hun personeel. ATALIAN hecht grote waarde aan operationele excellentie en hun personeel. Dit is dan ook grotendeels de drijfveer achter de aanschaf van de cobot Cobi 18. ‘De schoonmaakmedewerkers kunnen zich richten op taken met een hogere prioriteit die menselijke vaardigheden en kennis vereisen, gecombineerd met de efficiëntie van een cobot,’’ aldus Jessica Johannink.

De samenwerking tussen ATALIAN en Facility Trade Group
Onlangs heeft ATALIAN de autonome schrobmachine, geleverd door Facility Trade Group, in gebruik genomen op hun hoofdkantoor. Gastvrouw bij ATALIAN, Arinca Spit, vertelt: “Ik heb jaar in jaar uit de chauffeursruimte moeten schrobben; op die plekken kan de cobot perfect zijn werk doen en mij ontlasten. De cobot neemt het grove werk voor zijn rekening, terwijl ik me richt op de meer gedetailleerde taken.” Marcel Eertink, inkoopmanager van ATALIAN, is zeer te spreken over de samenwerking en de geleverde oplossingen: “Het is goed dat Facility Trade Group dit voor ons regelt, smart cleaning heeft namelijk een hoge prioriteit in onze strategie. Zij kennen de markt, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van innovaties en kunnen ons dus ook goed informeren.”

ATALIAN en Facility Trade Group onderhouden al geruime tijd een solide en gezonde samenwerking waarbij communicatie een centrale rol speelt. In de loop der jaren heeft ATALIAN vertrouwd op de expertise van Facility Trade Group om hen te adviseren over de meest geschikte producten en cobots die aansluiten bij hun doelstellingen. Dit heeft geleid tot een positieve uitwisseling van ideeën en informatie tussen beide bedrijven, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in duurzame oplossingen en werkmethoden. Dit wordt bevestigd door projectmanager Jessica Johannink, die aangeeft dat ATALIAN zich inzet voor het ontlasten van hun medewerkers en het minimaliseren van ziekteverzuim. Het gebruik van cobots draagt bij aan het verwezenlijken van deze doelstellingen en bevordert een duurzaam proces.

Meedenken en adviseren
Dit is hoe Facility Trade Group werkt: door middel van klantpartnerschap en expertise garanderen wij dat onze klanten, in dit geval ATALIAN, de best passende oplossing krijgen. Met name omtrent hygiëne en alle bijkomende veranderingen is een sterk partnerschap essentieel. Zo hebben wij ATALIAN eerder geholpen bij het maken van een keuze in nieuwe werkwagens. Marcel vult aan. “Facility Trade Group heeft meegeschreven aan het programma van eisen en vervolgens hebben ze ons ondersteund bij de testen in het veld. Heel fijn, zo hebben we echt weloverwogen keuzes kunnen maken.”

De cobot Cobi 18 in actie bij ATALIAN

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment in reinigingssystemen, machines en -middelen, hygiënische voorzieningen of misschien wel non-food horeca producten? Bekijk dan nu onze productpagina’s. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop ‘Advies aanvragen’.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingssystemen en -machines, non-food horecaproducten en hygiënische voorzieningen, Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

+