Referentie

Hotel Park Centraal Amsterdam

"Facility Trade Group's goede communicatie, korte lijnen en strakke levertijden zorgen voor rust binnen ons bedrijf. Het uitgebreide assortiment maakt bestellen eenvoudig, en het persoonlijke contact en de communicatie vanuit de backoffice worden enorm gewaardeerd. Een aanrader voor horecabedrijven en aanverwante ondernemingen." - Jaap Horstman, Storekeeper bij Hotel Park Centraal

Om als hotel de best mogelijke ervaring voor uw gasten te bieden, is het vaak noodzakelijk om aandacht te besteden aan de kleinste details. Zelfs de keuze van reinigingsmiddelen, materialen en andere gebruiksvoorwerpen die zowel uw personeel als uw gasten gebruiken, kan een aanzienlijke invloed hebben op de algehele ervaring en hygiëne in uw hotel. Daarom plaatst Hotel Park Centraal hun bestellingen voor reinigingsmiddelen, materialen, hygiënische voorzieningen en non-food horecaproducten bij Facility Trade Group.

Hotel Park Centraal Amsterdam

Het verhaal begon in 1840, toen een theehuis zijn deuren opende aan de Stadhouderskade en Hobbemastraat, later getransformeerd tot Parkzicht. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde het zich tot Park Hotel. In 2008, onder Sircle Collection, heropende het na renovatie met het gewaardeerde MOMO Restaurant, Bar & Lounge. In 2019 onderging het hotel opnieuw een gedaanteverandering tot Park Centraal. De kamers en vergaderruimtes kregen een eigentijdse facelift met nieuwe kleuren en texturen. Bar Claes op de begane grond werd omgevormd tot een sociale ontmoetingsplek voor eten en drinken. Deze transformatie weerspiegelt de voortdurende evolutie van dit legendarische pand, met opwindende toekomstige mijlpalen in het verschiet.

De Samenwerking tussen Hotel Park Centraal en Facility Trade Group
Al ongeveer 4 jaar vertrouwt Hotel Park Centraal op Facility Trade Group voor de levering van hun reinigingsmiddelen, materialen, hygiënische voorzieningen en non-food horeca producten. Volgens Jaap Horstman, de Storekeeper bij Hotel Park Centraal, kozen ze destijds voor de samenwerking met Facility Trade Group vanwege de goede communicatie met korte lijnen en strakke levertijden. Meneer Horstman benadrukt dat deze strakke levertijden bijdragen aan rust binnen het bedrijf, aangezien alles goed en op tijd wordt geleverd. Over de voordelen en unieke eigenschappen van de samenwerking vertelt Jaap Horstman het volgende: “Facility Trade Group heeft een uitgebreid assortiment, waardoor we veel op één plek kunnen bestellen en dus minder leveranciers nodig hebben. Ook kan ik altijd alles vragen, en is er vaak veel mogelijk.”

Persoonlijk Contact en Aanbeveling
Meneer Horstman beveelt Facility Trade Group aan voor horecabedrijven en aanverwante ondernemingen. Ook benadrukt hij het volgende: “Ik waardeer het persoonlijke contact vanuit Facility Trade Group enorm, evenals de communicatie vanuit de backoffice.”

Foto Hotel Park Centraal Amsterdam

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment non-food-horecaproducten, hygiënische voorzieningen of reinigingssystemen, machines en -middelen? Bekijk dan nu onze productpagina’s. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop ‘Advies aanvragen’.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

+