Referentie

Restaurant, Hotel & Spa Savarin

“Ze zijn altijd bereid om met ons mee te denken en reageren snel met voorstellen die aansluiten bij onze behoeften. Het bestellen van producten via hun webshop is eenvoudig en efficiënt, en hun proactieve ondersteuning sluit goed aan bij wat ik verwacht van een samenwerking” - Stephanie Nunes Querido, hotelmanager bij Restaurant & Hotel Spa Savarin.

Als vijfsterrenrestaurant, hotel & spa is er een behoefte aan voldoende producten die de non food horeca en facilitaire aspecten van het bedrijf aanvullen en dagelijkse activiteiten mogelijk maken. Zo zijn goede kwalitatieve producten ook belangrijk voor Savarin.

Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Vijfsterrenrestaurant, Hotel & Spa Savarin, is strategisch gelegen tussen Den Haag en Delft in de drukbevolkte Randstad-regio. De missie van Savarin is om de verwachtingen van haar gasten te overtreffen, zowel op culinair gebied als in termen van comfort. Savarin biedt een gevarieerd scala aan voorzieningen, waaronder een verfijnd restaurant, comfortabele hotelaccommodaties en een rustgevende spa. De focus ligt op het leveren van hoogwaardige gastvrijheid en service. Dankzij de centrale ligging tussen twee historische steden trekt Savarin zowel toeristen als zakenreizigers aan. Het streven naar het creëren van een onvergetelijke gastervaring is merkbaar in alle aspecten van dit hotel. Savarin is een plek waar gasten kunnen genieten van verfijnde geneugten en een oase van rust kunnen vinden te midden van de bedrijvigheid van de Randstad.

De Samenwerking tussen Savarin en Facility Trade Group
De samenwerking tussen Savarin en Facility Trade Group bestaat al sinds 2013. Stephanie Nunes Querido geeft aan dat Savarin deze langdurige samenwerking altijd als prettig heeft ervaren. ‘’ Vanaf het allereerste begin hebben jullie ons bewezen dat jullie niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook een toegewijde klant-leverancier relatie onderhouden. Jullie zijn altijd bereid om mee te denken met onze behoeften en dan snel een voorstel te bieden. Ook de levertijden zijn van te voren goed gecommuniceerd en de bestellingen nemen wij vaak tijdig in ontvangst. Mocht er een product later geleverd worden, wordt dit ook aangegeven. ‘’ Savarin neemt verschillende soorten non-food horeca producten af van Facility Trade Group, zoals: (bedrukte) servetten, tafelaankleding en meer. Stephanie Nunes Querido vertelt: ‘’Het bestellen van de producten gaat erg gemakkelijk online via ons eigen account op jullie webshop. Wij bestellen natuurlijk al een langere tijd bij jullie en hebben daarom makkelijke lijsten om onze producten snel in terug te vinden. Maar wanneer we naar een product moeten zoeken, werkt de zoekfunctie snel en efficiënt. De productbeschrijvingen zijn informatief, wat helpt bij het nemen van goede beslissingen.’’

Goede ondersteuning en proactief meedenken
Los van het ruime aanbod ligt de focus bij Facility Trade Group ook op het bieden van een goede ondersteuning en proactief meedenken met klanten. Dit wordt bevestigd door Stephanie Nunes Querido: ‘’Jullie zijn altijd bereid om met ons mee te denken in onze behoeften en met een passend en goed voorstel te komen.’’

Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment non-food-horecaproducten, hygiënische voorzieningen of reinigingssystemen, machines en -middelen? Bekijk dan nu onze productpagina’s. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop ‘Advies aanvragen’.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

+