Referentie

Schoonmaakbedrijf Dick Van Laar & Zn

"De samenwerking met Facility Trade Group biedt ons snelle, professionele service. Ik waardeer de duurzame relatie en de voordelen van on-site onderhoud. Het goede contact en de heldere afspraken maken deze samenwerking plezierig." - Marcel Van Laar

Het schoonmaken voor de zakelijke markt, op de bouw en bij grote bedrijven vereist hoogwaardig en betrouwbaar schoonmaakgereedschap. Dit is iets waar het bedrijf Dick Van Laar & Zn dan ook veel waarde aan hecht.

Dick Van Laar & Zn

Dick Van Laar & Zn is een gevestigd schoonmaakbedrijf in Apeldoorn, gespecialiseerd in zakelijke schoonmaakdiensten. Het bedrijf legt de nadruk op traditionele service en hoogwaardige kwaliteit. Het werd oorspronkelijk opgericht door Dick Van Laar in de jaren 60. In 1993 heeft Marcel Van Laar het bedrijf overgenomen van zijn vader, en het blijkt een echt familiebedrijf, aangezien zijn vrouw, zoon en dochter (mogelijke toekomstige eigenaren) ook actief zijn binnen het bedrijf. Sinds januari van dit jaar heeft het bedrijf zijn thuisbasis op Anklaarseweg 334a, van waaruit 12 medewerkers opereren, hoewel het merendeel van hen op locatie bij klanten werkt.

De samenwerking tussen Dick Van Laar & Zn en Facility Trade Group
De samenwerking begon al zo’n 30 jaar geleden. Eigenaar Marcel Van Laar hecht veel waarde aan de duurzaamheid van zijn apparatuur en streeft ernaar dat deze in optimale conditie blijven. Om dit te bereiken, is regelmatig onderhoud van zijn Dynajet en telewasser essentieel, en hiervoor vertrouwt hij op de vakkundige monteurs van Facility Trade Group. Marcel Van Laar benadrukt zijn voorkeur voor langdurige samenwerkingen: “Ik ben loyaal en zal niet snel van leverancier wisselen.” Hij waardeert de samenwerking met Facility Trade Group met een 8 en benadrukt een recent voorval: “Onlangs ondervond de Dynajet een storing. Een monteur van Facility Trade Group kwam net voor zijn vakantie langs om de storing snel te verhelpen. Na zijn vakantie voerde hij meteen het geplande onderhoud uit.”

Marcel Van Laar deelt ook zijn algemene mening over de samenwerking: “Wat ik waardeer in deze samenwerking is de snelle service. Het is voor mij van groot belang dat eventuele storingen snel worden opgelost. Het feit dat de monteur van Facility Trade Group ter plaatse het onderhoud kan uitvoeren, biedt aanzienlijke voordelen. Maar wat deze samenwerking echt plezierig maakt, is het goede contact en de heldere afspraken die ik met de servicemonteurs kan maken. Ze werken uiterst professioneel, anticiperen op mijn behoeften en zorgen er zelfs voor dat er een kartonnen plaat onder het apparaat wordt geplaatst zonder dat ik erom hoef te vragen.” Bovendien schaft Dick Van Laar & Zn ook nieuwe machines aan bij Facility Trade Group, zoals de Dynajet, een compacte hogedruk trailer. Marcel Van Laar verduidelijkt zijn keuze: “Wat voor mij doorslaggevend was, is het compacte ontwerp van de machine.”

Mogelijkheid voor Extra Onderhoud
Naast het geplande onderhoud worden er indien nodig ook onderdelen vervangen. De accu’s van de telewasser zijn onlangs vervangen door de monteur van Facility Trade Group, waardoor de telewasser langer mee kan.

Onderhoud van de Dynajet bij Dick Van Laar & Zn

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment reinigingssystemen, machines en -middelen, hygiënische voorzieningen of misschien wel non-food horeca producten? Bekijk dan nu onze productpagina’s. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop ‘Advies aanvragen’.

Service Abonnement
Wist u al dat u bij Facility Trade Group een serviceabonnement kunt afsluiten? U profiteert van verschillende voordelen, waaronder:

  • Gunstigere tarieven in vergelijking met klanten zonder serviceabonnement
  • Standaard wettelijke NEN-3140 keuring
  • Prioriteit bij onverwachte storingen aan uw machine
  • Uitbreiding van de standaard garantietermijn
  • En nog veel meer


Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingssystemen en -machines, non-food horecaproducten en hygiënische voorzieningen, Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

+