Referentie

Urban Gym Group

"Het voordeel van samenwerken met Facility Trade Group als onze groothandel is dat ze alles beschikbaar hebben. Als een product niet direct in hun assortiment zit, kunnen ze het toch voor ons leveren, en de accountmanager denkt altijd effectief met ons mee." -  Raymond Bruijnooge, Manager Procurement & Facilities, Urban Gym Group.

Sportscholen, wie kent ze niet? De meeste mensen zijn wel eens in een sportschool geweest of komen er regelmatig om aan hun conditie of kracht te werken. Met al die diverse bezoekers is het van groot belang dat de ruimtes en voorzieningen in topconditie verkeren, met de nodige hygiënische voorzieningen paraat. Urban Gym Group voldoet aan deze behoefte door producten af te nemen bij Facility Trade Group voor hun diverse vestigingen, waaronder de TrainMore filialen.

Urban Gym Group

Urban Gym Group is een unieke fitnessgroep die zich inzet voor de gemeenschap. Ze creëren doelgerichte fitnessruimtes in stedelijke centra met een innovatieve benadering. De gemeenschap staat centraal in alles wat ze doen, en ze streven naar een gezondere levensstijl door zorg, energie en uitdaging te bieden. De gyms hebben een industriële stijl die perfect past bij hun stedelijke locaties. Urban Gym Group is een pionier in het creëren van de sportscholen van de toekomst.

De samenwerking tussen Urban Gym Group en Facility Trade Group
Al drie jaar lang doet Urban Gym Group zaken met Facility Trade Group voor de levering van producten, waaronder reinigingsmiddelen en -machines, evenals hygiënische voorzieningen, voor hun diverse locaties. Onlangs hebben ze de Numatic schrobzuigmachine 244NX aangeschaft voor verschillende TrainMore-vestigingen om hun schoonmaakwerkzaamheden te optimaliseren. Raymond Bruijnooge, Manager Procurement & Facilities, en Marlous de Witte, inkoper, zijn zeer tevreden over de samenwerking. Ze waarderen de snelle reacties en het deskundige advies dat ze krijgen. Bovendien beschouwen ze de producten van Facility Trade Group als van hoge kwaliteit. Volgens Raymond Bruijnooge dragen deze hoogwaardige producten bij aan de aantrekkelijke uitstraling van hun locaties. Daarnaast benadrukken ze het belang van het kunnen inspelen op trends en de snel veranderende economie. Raymond merkt op: “Het voordeel van samenwerken met Facility Trade Group als onze groothandel is dat ze alles beschikbaar hebben. Als een product niet direct in hun assortiment zit, kunnen ze het toch voor ons leveren, en de accountmanager denkt altijd effectief met ons mee.”

Bestelproces en Aanbeveling
Het bestelproces bij Facility Trade Group verloopt volgens Urban Gym Group soepel en is eenvoudig. Ze hebben voor Facility Trade Group gekozen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Raymond voegt toe: “Het persoonlijke contact spreekt ons aan, en jullie denken met ons mee over oplossingen die bij ons merk passen.” Bovendien benadrukken Raymond en Marlous dat veel bedrijven kunnen profiteren van Facility Trade Group, vanwege het brede scala aan beschikbare producten.

TrainMore Locatie Amsterdam

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen, machines en -middelen of misschien wel non-food horeca producten? Bekijk dan nu onze productpagina’s. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop ‘Advies aanvragen’.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingssystemen en -machines, non-food horecaproducten en hygiënische voorzieningen, Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

+