Referentie

Zorggroep Alrijne

"De samenwerking verloopt prima. Wanneer ik aangeef wat ik nodig heb, wordt dit door Facility Trade Group zeer snel geregeld. Dankzij het uitgebreide assortiment kan ik altijd de juiste producten verkrijgen. Als ze iets niet hebben, zorgt de accountmanager voor geschikte alternatieven." - Hans Rijsbergen, teamleider hoteldiensten bij Alrijne.

De afgelopen jaren is opnieuw gebleken hoe cruciaal goede zorg is. In de zorg heeft men doorgaans vaak te maken met kwetsbare of oudere mensen. Het is daarom van groot belang dat alle ruimtes en faciliteiten in de zorg goed schoon en hygiënisch zijn. Daarnaast is er een tekort aan personeel in de zorg, dus waar een machine menselijke handelingen kan overnemen en tijd kan besparen, is dat zeer welkom. Om deze reden maakt zorggroep Alrijne gebruik van producten van Facility Trade Group.

Zorggroep Alrijne

Zorggroep Alrijne is een toonaangevende zorgorganisatie met 3.500 medewerkers en 240 medisch specialisten. Ze leggen de nadruk op samenwerking en persoonlijke aandacht, waarbij medewerkers ruimte krijgen voor ontwikkeling en innovatie. De organisatie staat bekend om het gebruik van moderne medische technologie en streeft voortdurend naar de hoogste kwaliteit van zorg.

De samenwerking tussen Zorggroep Alrijne en Facility Trade Group
Al bijna 15 jaar lang werkt Alrijne samen met Facility Trade Group, voorheen bekend als Blue Wave. Blue Wave ging destijds de oorspronkelijke samenwerking aan, maar sinds de fusie enkele jaren geleden met Facility Trade Group is Alrijne nog steeds een trouwe klant. Alrijne maakt gebruik van verschillende producten van Facility Trade Group, zoals schoonmaakmiddelen, afvalzakken, reinigingsmachines en hygiënische voorzieningen. Hans Rijsbergen, teamleider hoteldiensten bij Alrijne, is zeer tevreden over de langdurige samenwerking: “De samenwerking verloopt prima. Wanneer ik aangeef wat ik nodig heb, wordt dit door Facility Trade Group zeer snel geregeld.” Hans benadrukt ook zijn waardering voor de geleverde producten: “Dankzij het uitgebreide assortiment kan ik altijd de juiste producten verkrijgen. Als ze iets niet hebben, zorgt de accountmanager voor geschikte alternatieven.” Hans geeft aan dat er een eerlijke en goede relatie wordt onderhouden en dat de producten gunstig geprijsd zijn. Bovendien ziet hij de snelle respons en de mogelijkheid van alternatieven als voordelen van de samenwerking met Facility Trade Group.

Goede service en Aanbeveling
Hans Rijsbergen benadrukt het belang van het anticiperen op onvoorziene omstandigheden: “Voor mij is het cruciaal, vooral tijdens de Covid-uitbraak destijds, dat Facility Trade Group veel voor de zorggroep heeft kunnen regelen. Dit is wat mij betreft de extra service die ik verwacht, en dat leveren zij dan ook.” Hans beveelt dan ook de producten van Facility Trade Group aan voor andere ziekenhuizen en zorggroepen.

Zorggroep/Ziekenhuis Alrijne

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen, machines en -middelen of misschien wel non-food horeca producten? Bekijk dan nu onze productpagina’s. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop ‘Advies aanvragen’.

Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingssystemen en -machines, non-food horecaproducten en hygiënische voorzieningen, Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

+