Raamwissers

Als professionele glazenwasser kunt u natuurlijk niet zonder het glazenwassersmateriaal van Unger. Deze producten zijn mede ontwikkeld door ervaringen van de glazenwasser zelf. Theorie en praktijk hebben elkaar gevonden in het professionele glazenwassersmateriaal van Unger. Facility Trade Group biedt een ruim assortiment van dit welbekende merk aan, waaronder raamwissers. Hiermee wast u gemakkelijk ramen zonder waterranden.

Unger Stingray – de ideale oplossing voor de binnenreiniging van ramen.

Efficiëntie en veiligheid zijn bij de binnenreiniging van ramen voor professioneel schoonmaakpersooneel van maximaal belang. Het werken met conventionele gereedschappen en raamwissers is zeer tijdrovend. Omdat er vaak meubels en andere voorwerpen verschoven moeten worden. Daarnaast zijn hoge ramen vaak moeilijk te reinigen, denk hierbij aan het risicovolle gebruik van ladders. Meer informatie.

Raamwissers en meer

Bij Facility Trade Group vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van schoonmaak. Wij zijn een totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en non-food horeca producten. Naast raamwissers beschikken wij ook over sponzen, stelen en borstels. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op en onze specialisten vertellen u graag meer. Bekijk alvast ons aanbod in de WEBSHOP.

Deel deze pagina
+