Warmwater hogedrukreinigers

Voor de keuze van een warmwaterreiniger is speciale aandacht vereist. Naast alle standaard specificaties die u mag verwachten van een modern kwaliteitsproduct, worden de kosten die verband houden met gebruik van grondstoffen, milieuvriendelijkheid en onderhoud steeds belangrijker.

Unieke kenmerken 

De warmwater hogedrukreinigers uit de Nilfisk-Alto Neptune serie zijn (afhankelijk van het type) voorzien van een aantal unieke kenmerken die bijdragen aan optimale ergonomie, milieuvriendelijkheid en lage onderhoudskosten.

  • EcoPower verwarmingssysteem: 18% lager dieselverbruik, 92% rendement en een lage CO2 uitstoot.
  • SilentPower techniek: 50% minder geluidsproductie van uw hogedrukreiniger.
  • KDS chemie doseersysteem: zelfreinigend ventiel waarmee u de keuze heeft tussen reinigingsmiddel A of B en regeling van de concentratie. Continue automatische doorspoeling voorkomt verstopping of vermenging van de reinigingsmiddelen.
  • QuickService: Verlaagde onderhoudskosten door weinig handelingen.
  • Ergo spuitgarnituur: Minder belasting van de hand en onderarm.
  • DuoMotor systeem: Verhinderd 3-fase rotatieproblemen van uw hogedrukspuit.

De warmwaterreiniger serie van Nilfisk-Alto kent zes verschillende categorieën. Op deze website zijn ze voor u opgesomd in volgorde van gebruiksintensiteit. Nilfisk-Alto warmwater hogedrukreinigers kunnen nagenoeg overal worden ingezet mits de juiste hogedrukreiniger wordt geselecteerd die past bij de vervuilingsgraad van het te reinigen object.

Deel deze pagina
+