Samenwerking IAZ

Actueel -

IAZ kiest voor expertise van Facility Trade Group

Per 1 juli j.l. is Facility Trade Group vaste leverancier voor de ziekenhuizen St. Jansdal in Harderwijk, Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) in Almelo en Hengelo, Bravis in Roosendaal en Bergen op Zoom, Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, Bernhoven in Uden en de Gelderse Vallei in Ede. IAZ begeleidde de inkoopprocedure voor de zes ziekenhuizen.

Facility Trade Group is verantwoordelijk voor de levering van al het handdoekpapier en toiletpapier op de locaties.

De Inkoop Alliantie Ziekenhuizen (IAZ) is een unieke samenwerking van negen ziekenhuizen en de grootste Nederlandse inkoopvereniging in de gezondheidszorg. Met de inzet van eigen gespecialiseerde inkopers en een goede samenwerking met de professionals in de ziekenhuizen ontwikkelen ze hun inkoopstrategie. ‘‘Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten en aanvullende diensten die leiden tot kwaliteitsverbetering op de locaties. Facility Trade Group heeft naast de juiste producten ook de kennis en ervaring die wij zoeken voor onze ziekenhuizen,’’ aldus Raymond van Uden en Fons Verschoor, beide lead buyers voor dit traject vanuit IAZ.

Totale ontzorging

Bas Haagen, Algemeen Directeur Facility Trade Group, benadrukt het belang van totale ontzorging voor een opdrachtgever als IAZ: ‘‘Een ziekenhuis wil zich niet druk maken over het voorraadbeheer van handdoekpapier en toiletpapier. Het moet er simpelweg altijd zijn. Wij beheren het totale voorraadbeheer en zorgen dat de betreffende ziekenhuizen op de juiste plek en tijd de goederen geleverd krijgen.’’

Foto

Jeroen Bosch Ziekenhuis, Den Bosch

Deel deze pagina
+