Schoonmaak groothandel

Groothandel schoonmaakartikelen

Het schoonmaken en reinigen van kantoren en andere panden vergt de nodige tijd en aandacht. Om deze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren heeft u bovendien de juiste schoonmaakartikelen nodig. Als onafhankelijke schoonmaak groothandel snapt Facility Trade Group als geen ander wat uw schoonmaakbedrijf nodig heeft om de beste service en kwaliteit te leveren die uw opdrachtgevers van u gewend zijn. Bekijk snel ons hele assortiment schoonmaakartikelen.

De voordelen van een schoonmaakartikelen groothandel

Door uw schoonmaakartikelen via een groothandel in te kopen bespaart u zowel tijd als geld. Beperk uw zoektocht naar de beste schoonmaakartikelen tot één groothandel en reken op een onafhankelijk aanbod van enkel topkwaliteit schoonmaakmiddelen en -machines. Doordat we slim inkopen, kunnen we u altijd de beste koop bieden. Op die manier bent u snel en betaalbaar voorzien van de beste schoonmaakartikelen binnen het segment. Kortom, Facility Trade Group is een groothandel schoonmaakartikelen die gericht is op het leveren van zowel kwaliteit als uitstekende service.

Verbeterde hygiëne met kwaliteitsartikelen

Op werkplekken, ontmoetingsplekken en andere plaatsen waar mensen tegelijk samenkomen is het van groot belang om hygiënisch te werken. Uw schoonmaakbedrijf is dan ook onmisbaar in de hedendaagse samenleving, waar hygiëne belangrijker is dan ooit. Om optimale kwaliteit en service te kunnen leveren, zijn de juiste schoonmaakartikelen noodzakelijk – van reinigingsmaterialen tot schoonmaakmiddelen en -machines.

Facility Trade Group is een schoonmaak groothandel bij wie u kunt rekenen op enkel de hoogste kwaliteit artikelen die bijdragen aan uw dienstverlening. Naast ons bestaande assortiment kunnen we ook altijd op zoek gaan naar aanvullingen die precies passen bij uw wensen en dienstverlening. Op die manier kunt u altijd bij ons terecht voor al uw schoonmaakartikelen. Eén aanspreekpunt en alles wat u nodig heeft onder één dak.

Schoonmaakartikelen bedrijf

Als groothandel schoonmaakartikelen bieden we u de mogelijkheid om al uw schoonmaakartikelen bij ons af te nemen. Dit betekent dat u slechts één partner nodig heeft als toeleverancier van schoonmaakmiddelen, reinigingsmachines en -systemen, schoonmaakmaterialen en meer. En dit alles met de garantie van de beste koop. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u precies de producten afnemen die passen bij uw bedrijf. Bekijk snel ons hele assortiment schoonmaakartikelen en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Over Facility Trade Group

Naast een groothandel schoonmaakartikelen  is Facility Trade Group ook gespecialiseerd op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Dankzij onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise binnen deze sector kunt u altijd rekenen op de beste koop, optimaal bestelgemak en passend advies.

Deel deze pagina
+