Schoonmaak groothandel

Zoekt u naar nieuwe mogelijkheden om uw kantoor of ander gebouw volledig te reinigen? Heeft u producten van diverse merken en bent u een dag kwijt om deze in verschillende winkels in te kopen? Wilt u deze tijd liever besteden aan uw eigenlijke werkzaamheden? Maak dan kennis met Facility Trade Group! Facility Trade Group is een schoonmaak groothandel waardoor u gemakkelijker werkt aan nog betere hygiëne.

Nog betere hygiëne

Op plaatsen waar veel mensen tegelijk aanwezig zijn, is het van belang om hygiënisch te werken. Een besmetting zit in een klein hoekje en iets simpels als een nies of hoestbui kan anderen besmetten. Eén van de gemakkelijkste manieren om die kans te verkleinen, is gebruikmaken van allerlei schoonmaakartikelen. Facility Trade Group biedt een selectie van deze artikelen, afkomstig van diverse merken.

Over Facility Trade Group

Facility Trade Group is een onafhankelijke en specialistische groothandel in schoonmaakartikelen. Ons assortiment is geschikt voor volledige reinigingssystemen, hygiëneconcepten en allerhande hotelbenodigdheden. Ons kantoor is in Zutphen gevestigd, maar wij bedienen klanten uit het hele land. Wij bieden bezorging op locatie aan. Facility Trade Group heeft een groot assortiment aan producten die hygiëne en reinheid in uw organisatie en gebouw brengen en behouden. Wij hebben daarvoor schoonmaakproducten van diverse merken in ons assortiment opgenomen, waaronder:

  • CWS
  • Diversey
  • Satino
  • Tork

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, staat advisering centraal in onze werkwijze. Door contact met ons op te nemen, maakt u een afspraak met één van onze adviseurs. U bespreekt samen met hem of haar al uw mogelijkheden voor hygiëne en vervolgens zijn deze in onze webshop te bestellen. Facility Trade Group, uw adviseur en groothandel in schoonmaakproducten in één.

Deel deze pagina
+