Smart Care Trio tapijtreiniger

Actueel -

Uw vloer is misschien wel een van de duurste – en intensiefst gebruikte – onderdelen van uw interieur. De uitstraling van uw vloer heeft veel invloed op de eerste indruk van uw bezoeker. Daarom is het belangrijk om periodiek onderhoud te laten plegen. Om die reden hebben Facility Trade Group en Progenta, de leverancier van de Smart Care Trio, de handen ineen geslagen. Doel van de samenwerking is niet alleen om uw vloer er altijd goed uit te laten zien, maar u voorkomt bovendien hoge kosten op de lange termijn.

 

Ontdek de Smart Care Trio

Progenta heeft de afgelopen periode geïnvesteerd in een nieuwe methodiek op het gebied van tapijt onderhoud, namelijk Encapsulation. Bij Encapsulation wordt het vuil ingekapseld met behulp van kristallen. De Smart Care Trio is in staat om afhankelijk van de vervuiling de concentratie kristallen aan te passen. Hierdoor bent u in staat om binnen dezelfde methode lichte tot zware reinigingen toe te passen. Deze methode zorgt ervoor dat uw tapijt er op het blote oog – en zelfs onder enige vergroting – direct schoon uitziet. Het ingekapselde vuil kan vervolgens eenvoudig worden opgezogen.

De voordelen van de Smart Care Trio methode:

  • Het tapijt is direct beloopbaar
  • Water- en energiebesparend
  • Geschikt voor bedrijven die 24/7 geopend zijn
  • Green Seal gecertificeerd
  • Geen geur- en geluidsoverlast
  • Laat geen plakkerig residu achter in het tapijt
  • Voorgeschreven en geadviseerd door alle gerenommeerde tapijtfabrikanten
  • Verlengt de levensduur van het tapijt aanzienlijk
  • Past binnen de circulaire economie wat het recyclen van tapijt mogelijk maakt
  • Naast het normale onderhoud tevens geschikt voor dieptereiniging

Bekijk HIER de video of download HIER de brochure.

Service

Kiest u voor gemak, dan kiest u voor het Meerjarig Service Abonnement van Facility Trade Group in samenwerking met Progenta. Een specialist inventariseert dan per ruimte welk onderhoud de vloer nodig heeft en met welke frequentie. Hieruit volgt een reinigingsadvies voor meerdere jaren. Het doel is om de vloer zo lang mogelijk hygiënisch en representatief te houden. Zo bent u in één keer jarenlang verzekerd van goed onderhoud. Download HIER alvast de onderhoudstips voor de Smart Care Trio. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Richtlijnen onderhoud

Als experts zijn wij gespecialiseerd in het periodiek onderhouden van vrijwel alle vloersoorten. Op basis van onze kennis en ervaring hebben wij een onderhoudsvoorschrift voor PROJECTTAPIJT, WOL EN NAALDVILT opgesteld. Hierin treft u richtlijnen voor goed onderhoud. Download of bekijk HIER het onderhoudsvoorschrift.

Deel deze pagina
+