De stage van Niko

Blogs -

Bij Facility Trade Group werken gemiddeld 5 stagairs mee over verschillende afdelingen. Maar wat kan je nu verwachten van een stage bij Facility Trade Group? Niko stagiair inkoop vertelt over zijn stage ervaringen op de afdeling Inkoop.

Hoe ziet een meewerkstage bij Facility Trade Group eruit?

“Je begint tussen 8.00 en 9.00 uur met een bakje koffie, je bespreekt het weekend met je collega’s en begint aan het werk. Samen met je collega’s bevestig je de bestelbevestigingen van de leveranciers. Als deze goedgekeurd zijn bevestig je ze in het ERP-systeem. Hierbij is focus heel belangrijk, want je controleert de bevestigingen op elk detail na. Ondertussen print je een lijstje met alle niet ontvangen artikelen, daar moet je even achteraan bellen of mailen. Want er zijn veel verschillende redenen waarom wij artikelen nog niet ontvangen hebben. Je past de leverdatum aan in het systeem. Zodat de verkoopafdeling de actuele data bezit en dit kan communiceren naar de klanten.
Tussendoor hou je even pauze met je collega’s. En kan je een stukje wandelen, als je hier zin in hebt. Als je terug bent is er nog genoeg tijd om aan een schoolopdracht te werken”.

“Mijn ervaring over stage bij Facility Trade Group is heel positief en ik zou het iedereen aanraden. Zeker iemand die een studie volgt in de richting van logistiek”.

Sfeer op kantoor

“Inkoop is een van de kleinste afdelingen binnen de Facility Trade Group maar is wel het meest gezellig. De afdeling bestaat uit 2 collega’s en de stagiair”.

Ook stage lopen bij Facility Trade Group?

Ben jij op zoek naar een stage waar je veel mag en kan leren? Wil je bijvoorbeeld weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat als een klant heeft besteld? Of wil je meer leren over e-mailmarketing? Wij zoeken regelmatig mbo & hbo stagiairs voor verschillende afdelingen. Zoals HR, Inkoop, Finance, Verkoop en Marketing & Communicatie.

 

Deel deze pagina
+