De stage van Amber

Blogs -

Bij Facility Trade Group werken gemiddeld 5 stagairs mee over verschillende afdelingen.  We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en vinden het belangrijk dat er naast werken ook ruimte is voor Fun.

Hoe ziet een stage bij Facility Trade Group eruit?

Amber student Commerciële Economie vertelt over haar stage ervaringen op de afdeling Service & Support.

“De grootste reden waarom ik deze stageplaats gekozen had was dat ik op zoek was naar een variatie van werkzaamheden en geen eentonig werk. Dit beloofde Facility Trade Group in de vacature en is dit zeker nagekomen. Aan het begin van mijn stage kreeg ik meer dan voldoende de tijd om comfortabel te worden in de basis van het werk. Met de tijd mee kon ik steeds meer doen en werd mij ook steeds meer werk toevertrouwd.
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan vooral uit: de klanten telefonisch te woord staan, orders invoeren en mailboxen bijhouden.

“Ik raad het zeker aan om hier een commerciële binnendienst stage te lopen en ik ga het zeker missen hier zodra mijn stage voorbij is!”

Binnen de Service & Support afdeling is veel te doen. Maar de enorm leuke en gezellige sfeer zorgt ervoor dat de dagen enorm snel voorbij gaan. Je wordt enorm veel in het Service & Support team betrokken. Het is een heel hecht team. De manager van Service & Support staat altijd voor haar afdeling klaar. Met haar kan je goed lachen. De medewerkers van de Service & Support afdeling waaronder de eerst bekroonde werknemer van de maand zullen er geheid voor zorgen dat de dagen voorbij vliegen. Je kan altijd met vragen bij iedereen terecht. Daarnaast worden er op elke vrijdag lekkere broodjes besteld. En zijn er leuke bedrijfsuitjes. Ik geniet enorm van mijn stage.”

Stageopdracht

“Voor mijn stageopdracht vanuit school heb ik ervoor gekozen om de aankoopfase van de Customer Journey te onderzoeken d.m.v. diverse concurrentenanalyses. Daarnaast ga ik de waardepropositie van het bedrijf onderzoeken. Voor mijn opdrachten wordt er veel meegedacht door mijn stagebegeleider. En waar nodig staat hulp ook altijd klaar.”

Ook stage lopen bij Facility Trade Group?

Ben jij op zoek naar een stage waar je veel mag en kan leren? Wij zoeken regelmatig mbo & hbo stagiairs voor verschillende afdelingen. Zoals HR, Inkoop, Finance, Verkoop en Marketing & Communicatie.

 

Deel deze pagina
+