TASKI AERO

Product informatie -

Vanaf nu verkrijgbaar! De extreem stille TASKI AERO

Nieuw op de markt is de TASKI AERO. Deze stofzuiger voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van energielabels. Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI AERO extreem stil en efficiënt in gebruik.

TASKI AERO 8 en 15

Zeer efficiënt met lage geluidsemissie
De zeer efficiënte TASKI AERO 8/15 stofzuiger maakt gebruik van de nieuwste technologie en heeft een superkrachtige motor. Met de gepatenteerde fluistertechnologie, werkt de stofzuiger extreem geluidloos. Vanwege het intelligente ontwerp is het vervangen van onderdelen, zoals kabels en filters, zeer eenvoudig en kan binnen enkele seconden door de gebruiker worden uitgevoerd, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van gereedschap.

TASKI AERO 8/15 biedt u:

  • Compact en robuust TASKI design
  • Duurzaam hoog-efficiënt concept
  • Extreem geluidloze TASKI fluistertechnologie
  • Ontworpen en getest op basis van optimaal gebruik in praktijksituaties

Bekijk brochure & specificaties

TASKI AERO 8 PLUS en 15 PLUS

De “Alles in één” combinatie met hoogste efficiëntie en extreem weinig geluid
Net als de TASKI AERO 8/15 maakt de TASKI AERO 8/15 PLUS stofzuiger gebruik van de nieuwste technologie en heeft een superkrachtige motor. Met de gepatenteerde fluistertechnologie, werkt de stofzuiger extreem geluidloos. Gebaseerd op de wisselwerking tussen technologie en functioneel design, biedt de PLUS serie ongeëvenaard gebruiksgemak in combinatie met een unieke reeks aan functies. Vanwege het intelligente ontwerp is het vervangen van onderdelen, zoals kabels en filters, zeer eenvoudig en kan binnen enkele seconden door de gebruiker worden uitgevoerd, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van gereedschap.

TASKI AERO 8/15 PLUS biedt u:

  • Geavanceerde functies in een unieke combinatie
  • Duurzaam hoog-efficiënt concept met Eco functie
  • Extreem geluidloze TASKI fluistertechnologie
  • Ontworpen en getest op basis van optimaal gebruik in praktijksituaties

Bekijk brochure & specificaties

Deel deze pagina
+