TASKI swingoBot 2000

De TASKI swingoBot 2000 is een unieke zelfstandig functionerende schrobzuigmachine. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de machine zelfstandig op diverse locaties kan schrobben. Geavanceerde sensoren en software monitoren de omgeving zodat de machine veilig zijn weg vindt, obstakels vermijdt en efficiënt de ruimte reinigt.

Nieuwe lasertechnologie

Nieuwe lasertechnologie maken de machine geschikt voor ruimtes tot 60 meter breed en samen met extra sonar sensoren wordt de navigatie verder verfijnd. Het veiligheidssysteem is dubbel uitgevoerd zodat te allen tijden veiligheid geborgd wordt. Door in hoogte te verstellen sensoren kan de navigatie worden aangepast aan specifieke locaties zoals supermarkten, ziekenhuizen of magazijnen.

TASKI kwaliteit

De bekende TASKI kwaliteit is vertaald in het robuuste ontwerp en de bekende TASKI features als IntelliFlow en IntelliDose:

IntelliFlow: Het gepatenteerde IntelliFlow-systeem garandeert altijd de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing op de vloer ook als de machine in de bochten of bij obstakels snelheid mindert. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op het waterverbruik. Samen met de krachtige accu’s kan daardoor tot 4 uur autonoom worden schoongemaakt!

IntelliDose: Het TASKI IntelliDose systeem doseert voor elke taak de exacte hoeveelheid reinigingsmiddel. Hiermee behaalt u superieure schoonmaakresultaten, voorkomt overdosering en zorgt u ook voor controle en een reductie van reinigingsmiddel.

Intellitrak is een innovatieve management en diagnose tool voor alle robots die tot de Intellibot familie behoren. Hiermee krijgt u inzicht in het gebruik van de Intellibots en kunt u de inzet en het gebruik optimaliseren

Combinatie mens en machine is essentieel

Een robot kan een locatie niet in zijn eentje schoonmaken, maar is wel perfect voor het zware en repeterende werk. Een schoonmaakrobot biedt een schoonmaker de gelegenheid om zijn meerwaarde te bieden door bijvoorbeeld bij te dragen aan de gastvrijheid en dienstverlening, te werken aan randjes en hoekjes die wat extra aandacht kunnen gebruiken of door het sanitair tot in de puntjes te verzorgen. Juist de combinatie van mens en machine is essentieel in het efficiënt en effectief bereiken van een schoon resultaat. Zet mensen in voor de vakkennis, service verlening en human touch. En gebruik de kracht van de robot voor het repeterende, saaie, zware werk!”

Ontdek de autonome reiniging

Reserveer uw TASKI swingoBot 2000 demonstratie. Hoe werkt het?

Wanneer u een TASKI swingoBot 2000 demonstratie aanvraagt, nemen wij contact met u voor het maken van een afspraak.
STAP 1: Uw behoefte definiëren. Tijdens het gesprek stellen we vragen om uw huidige reinigingsoperatie en -proces te begrijpen, en te komen tot de juiste oplossing voor autonome reiniging.
STAP 2: Planning van het bezoek. We bepalen een ruimte en reserveren een tijdslot dat het beste werkt voor u (en uw team).
STAP 3: Zie de TASKI swingoBot 2000 in actie! Wij nemen de TASKI swingoBot 2000 mee naar uw locatie voor een live demonstratie.

Overtuig uzelf en bekijk de TASKI swingoBot 2000 op film 

Deel deze pagina
+