TCW Groep en Facility Trade Group bundelen krachten

Actueel -

Groothandel Facility Trade Group en horeca groothandel TCW Groep kondigen vandaag gezamenlijk aan dat zij voortaan verder samengaan als één organisatie onder de naam van Facility Trade Group. Facility Trade Group voegt hiermee een breed assortiment van Non-Food Horeca Producten toe aan haar aanbod in de productcategorieën Hygiënische Voorzieningen en Reinigingssystemen & Machines.

“De gebundelde kennis van beide partijen maakt Facility Trade Group tot een unieke partner met een enorme schat aan gespecialiseerde productkennis en ervaring in het bedienen van een grote diversiteit aan opdrachtgevers, van chef-kok tot directeur van een schoonmaakbedrijf. We zijn dan ook erg blij met de komst van Marcel en zijn team”, aldus Bas Haagen, algemeen directeur van Facility Trade Group.

Marcel de Wolf, oprichter van TCW Groep, gaat verder in de rol van Sales Directeur van Facility Trade Group. “Het samengaan komt voort uit de aansluiting van TCW Groep bij Facility Trade Group in 2017, destijds ontstaan vanuit de behoefte van TCW Groep naar een strategische partner. Achter de schermen werken we dus al meer dan een jaar samen en de gezamenlijke overtuiging dat een persoonlijke benadering van opdrachtgevers voorop staat, heeft vertrouwen gegeven voor de toekomst. Onze opdrachtgevers kunnen er dan ook vanuit gaan dat zij op dezelfde manier bediend worden zoals zij dat van ons gewend zijn”, geeft Marcel de Wolf aan.

De huidige locatie van TCW Groep in Utrecht verhuist begin volgend jaar naar Abcoude om de afstand naar opdrachtgevers in de Randstad te verkleinen. Met de toevoeging van Abcoude aan de bestaande servicelocaties van Facility Trade Group in Almelo, Apeldoorn en Zoetermeer, verbetert men tevens de dekking van het eigen landelijke distributie netwerk.

Deel deze pagina
+