Tork PaperCircle

Nieuws -

Tork PaperCircle® is de eerste recyclingservice voor papieren handdoeken. Wij helpen uw bedrijf met recyclen. Op die wijze worden uw gebruikte handdoeken lokaal omgezet naar nieuwe hygiëne tissueproducten. 

Laten we samen de cirkel sluiten!

Overal ter wereld stappen we over op een circulaire economie. Dat komt door toegenomen bewustzijn bij consumenten. Maar ook overheidsinitiatieven zoals het EU-pakket voor circulaire economie dragen hieraan bij. Bedrijven sluiten de cirkel voor elk deel van hun zakelijke activiteiten. Wereldwijd, lokaal, op kantoor en zelfs in de sanitaire ruimte. Tork draagt hier een steentje aan bij. Ze doen dit door de cirkel voor professionele hygiëne in de sanitaire ruimte te sluiten.

Daarom heeft Tork, TorkPaperCircle® ontwikkeld. Dit is de eerste recyclingservice voor papieren handdoeken. Daarmee is Tork PaperCircle een complete oplossing voor het verminderen van afval en het verlagen van uw ecologische voetafdruk met tenminste 40%. Hiermee kunt u een belangrijk statement maken naar uw werknemers en bezoekers.

Foto van handen drogen met handdoekpapier van Tork PaperCircle verkrijgbaar bij Facility Trade Group

De voordelen van Tork PaperCircle voor u?

Tork PaperCircle vermindert uw afval. Daarmee wordt de ecologische voetafdruk voor handdoeken met tenminste 40% verlaagd. Op die manier maakt u met Tork PaperCircle een belangrijk duurzaamheidsstatement naar uw werknemers en bezoekers.

Sluit de cirkel

Zodat uw gebruikte papieren handdoeken nieuwe hygiëne tissueproducten worden, en geen afval.

Haal uw doelstellingen voor afval en ecologische voetafdruk

Om een meer duurzame en circulaire onderneming te worden.

Laat uw inzet zien

Op gebied van duurzaamheid door statistieken en feedback, die u in uw communicatie kunt gebruiken.

Vestig de aandacht

Op uw duurzaamheidsinitiatieven via creatieve communicatie in de sanitaire ruimte.

Foto van vrouw die handdoek papier in de inzamel prullenbakken van Tork PaperCircle verkrijgbaar bij Facility Trade Group gooit

Hoe Tork PaperCircle werkt

Zo werkt de service in de praktijk. Onze experts ondersteunen u bij de opzet, implementatie en doorlopend gebruik. Want willen, net als u, dat de overgang naar een circulaire economie soepel en efficiënt verloopt.

  1. Uw bezoekers en werknemers gebruiken de sanitaire ruimten zoals ze gewend zijn. Echter gooien ze hun papieren handdoek in de daarvoor bestemde afvalbak. Informatieborden in de sanitaire ruimte maken dit eenvoudig en intuïtief.
  2. Schoonmakers legen deze afvalbakken zoals gewoonlijk, maar houden de handdoeken apart op de trolley. Wij bieden training en handleidingen voor deze aanpassingen in hun werkwijze.
  3. Onze recyclingpartner verzamelt de papieren handdoeken en brengt ze naar de lokale Essity-papierfabriek.
  4. De Essity-locatie recyclet de papieren handdoeken tot nieuwe hygiëne tissueproducten.
  5. Uw gebruikte papieren handdoeken komen terug in de cyclus als nieuwe hygiëne tissueproducten.

Meer weten over Tork PaperCircle?

Onze experts vertellen u er alles over!

 

Deel deze pagina
+