Unger Stingray

Nieuws -

Unger Stingray – de ideale oplossing voor de binnenreiniging van ramen.

Efficiëntie en veiligheid zijn bij de binnenreiniging van ramen voor professioneel schoonmaakpersooneel van maximaal belang. Het werken met conventionele gereedschappen is zeer tijdrovend, omdat er vaak meubels en andere voorwerpen verschoven moeten worden. Daarnaast zijn hoge ramen vaak moeilijk te reinigen, denk hierbij aan het risicovolle gebruik van ladders.

De stingray reinigt 25% sneller en verbruikt vergeleken met gebruikelijke reinigingsmethoden 39% minder reinigingsmiddel.

Met de revolutionaire Unger Stingray biedt UNGER een zeer efficiënt binnenreinigingssysteem. De innovatie biedt de oplossing voor de uitdagingen bij de reiniging aan de binnenzijde met een perfecte combinatie van unieke functies en levert uitstekende reinigingsresultaten. Met minimale uitleg stelt het de gebruiker in staat om de reiniging van het binnenglas te integreren binnen de dagelijkse werkzaamheden. Met de nieuwe, hervulbare Stinray OS, is het mogelijk om uw eigen glasreinigingsmiddel te gebruiken. Daarnaast biedt het werken met dit product veel voordelen op het gebied van veiligheid en snelheid. Bekijk ons aanbod op de website.

Voordelen

Stingray OS is de meest efficiënte tool voor binnenreiniging van glas
Navulbare tank voor alle soorten glasreinigingsmiddelen op basis van alcohol
Minder plastic verpakkingsmateriaal
Meer weten over dit product? Lees of download de brochure!

Liever een uitleg per video? Klik hier

Specificaties

Verwijderbare vloeistofflacon, capaciteit 150ml
Grote opening voor eenvoudig vullen, ook middels doseersysteem
Let op: OS is niet te gebruiken met Stingray vloeistof van 3M
Meer specificaties treft u hier.

Stingray Quikpads

Deze speciale pads kunnen worden gebruikt op locaties zonder wasgelegenheid of locaties met speciale hygiënische vereisten. Per pad is het mogelijk om minimaal 15m2 te reinigen. Uitwassen is niet nodig. Pads kunnen eenvoudig en snel worden vervangen.

unger logo

Waarom Facility Trade Group?

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Wij willen klanten verrassen in alles wat we doen. Wij maken waar wat wij beloven en doen zelfs meer dan de klant van ons verwacht. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop.

Deel deze pagina
+