Winnaar Stofzuigerquiz Schoonmaak Vakdagen bekend

Nieuws -

De tweede editie van de Schoonmaak Vakdagen stond voor Facility Trade Group in het teken van voelen, ruiken, winnen en beleven. De beurs voor schoonmakend Nederland en Vlaanderen is door ruim 1.700 professionals bezocht en Facility Trade Group mocht veel bezoekers verwelkomen op haar beursstand. Rutger Kerkdijk, Manager Machines & Services bij Facility Trade Group;  “De belangstelling voor het duurzame Eco Cleaning Concept, de demonstraties van “probleemoplossende producten”, de hogedrukreinigers op de buitenlocatie en de robot Adlatus op het demoplein was groot. Kortom, wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs!”

Stofzuigerquiz

Naast veel gezelligheid, adviezen en demonstraties, was er op de beursstand tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan een quiz. Hiervoor moest men het juiste introductiejaar bij de oude stofzuigers invullen. De stofzuigers zijn afkomstig uit een privé verzameling van Gé Grootenhaar, expert reinigingsmachines- en materialen bij Facility Trade Group. Hilariteit alom, veel bezoekers konden zich namelijk niet voorstellen dat er vroeger met deze machines werd gewerkt. Onderstaand de uitslag :

stofzuiger 1 : 1922, stofzuiger 2 : 1950, stofzuiger 3 : 1962, stofzuiger 4 : 1924

 

Geluksvogel 

Magdalena Jacznik, regioleider bij Cleanfors/Amfors groep (zie foto) had alle antwoorden goed. Ze ontving uit handen van Gé Grootenhaar de Nilfisk rugstofzuiger. Magdalena is werkzaam bij het schoonmaakbedrijf Cleanfors. Cleanfors verzorgt zowel reguliere schoonmaak als glasbewassing, vloerreiniging en eindreiniging en doet dat hoofdzakelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van harte gefeliciteerd!

 

Maak kennis met Facility Trade Group 

Maak kennis met ons assortiment Reinigingsmachines, Middelen en Materialen. Dankzij de intensieve samenwerking die wij hebben met topleveranciers, kunnen wij u van dienst zijn met een complete lijn reinigingsmachines. Indien gewenst kunnen wij het volledige onderhoud verzorgen. Informeer vrijblijvend bij onze expert.

Deel deze pagina
+