WORLD CLEANUP DAY

Actueel -

Op zaterdag 16 september 2023 is het weer zover: World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan ruim 190 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. In Nederland wordt World Cleanup Day georganiseerd door IVN Natuureducatie en gesteund door heel veel bedrijven en organisaties. Uiteraard steunen wij de actie om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. En vooral ook het verkrijgen van meer waardevolle informatie over het soort afval dat op straat en in het milieu ligt en de herkomst ervan. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen.

Directe bijdrage aan opruimen van het zwerfafval

Zwerfafval is één van de grootste oorzaken van de problemen met plastic in het milieu. Dit is een maatschappelijk probleem waarvoor bewustwording nodig is. Gelukkig komen er steeds vaker en meer vrijwilligers in actie voor een schonere omgeving. Wij zijn enthousiast over deze acties en ondersteunen de Cleanup Day van harte. Met het gratis aanbieden van de NO TIME TO WASTE afvalzakken leveren wij samen met onze leverancier Paardekooper een directe bijdrage aan het voorkomen en opruimen van het zwerfafval. Daarnaast hopen we de bewustwording voor dit maatschappelijke probleem te vergroten. Kijk hier voor meer info over World Cleanup Day in Nederland.

NO TIME TO WASTE – Powersterko afvalzak

De zakken met formaat 110 x 70 cm zijn super stevig en maken deel uit van het Powersterko-assortiment. Deze nieuwe generatie afvalzakken wordt geproduceerd van afval uit Europa en combineert een lagere milieubelasting met optimale prestaties. De zakken zijn dus gemaakt van gebruikt plastic en hebben een leuke, sprekende bedrukking: NO TIME TO WASTE. Want het gaat om de boodschap die we mee willen geven.

Aanvragen gratis NO TIME TO WASTE zwerfafvalzakken

Doet u mee aan World Cleanup Day of gaat u binnenkort starten met een opruimactie in uw straat of op een voetbalveldje, speeltuin of het strand? Heeft u ook interesse in een paar rollen van deze gerecyclede afvalzakken (maximaal 60 stuks per actie) voor een opruimactie van uw vereniging of school? Laat het ons dan weten via de oranje button “Sample aanvragen” (zolang de voorraad strekt). En wij sturen de zakken toe. Graag ontvangen wij een foto waarop te zien is dat de afvalzak “NO TIME TO WASTE” wordt gebruikt om het zwerfvuil op te ruimen. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, gaan we vervolgens uw foto delen op onze social media kanalen. Zo creëren we zoveel mogelijk bekendheid en bewustwording voor dit zwerfafvalprobleem.

Deel deze pagina
+