Samenwerking Charme Hotels

Actueel -

Charme Hotels kiest voor expertise van Facility Trade Group

Charme Hotels en Facility Trade Group gaan de samenwerking aan en daarmee wordt Facility Trade Group hofleverancier van guest supplies, disposables en reinigingsmiddelen. De relatief nieuwe Nederlandse hotel onderneming (2011), richt zich zowel op de zakelijke als leisure gast met locaties in sfeervolle steden en bijzondere plaatsen in Nederland.

Experts in hospitality

Alle zeventien accommodaties van Charme Hotels onderscheiden zich door de charmante sfeer en het comfort die zij hun gasten bieden. ‘‘Wij hebben specifieke wensen op het gebied van hospitality en beleving. Ondanks de diversiteit aan locaties en verschil in uitstraling, willen wij onze gasten overal dezelfde kwaliteit garanderen. De ervaring van Facility Trade Group in de hotellerie, met name de kennis op het gebied van hospitality producten en concepten, levert een bijdrage aan een perfecte beleving’’, aldus Bart Reints Bok, Directie Charme Hotels.

Optimaal inkoopproces

Mark van Zijtveld, Key Account Manager bij Facility Trade Group: ‘‘Een opdrachtgever als Charme Hotels heeft te maken met een scala aan productgroepen, denk hierbij aan guest supplies en reinigingsmiddelen maar ook diverse disposables, sanitaire voorzieningen en afvalbeheer. Doordat zij het gehele assortiment kunnen onderbrengen bij ons als één totaalleverancier, zijn wij in staat om hen te begeleiden bij een optimaal inkoopproces, met een flinke kostenbesparing en verhoging van efficiency als resultaat.’’

Foto

Charme Hotel locatie Hellendoorn

 

Deel deze pagina
+