Branche

Schoonmaak

Rutger Kerkdijk

Advies van onze professionals?

Rutger Kerkdijk Manager Machines & Services

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u uit voor een kennismaking.

Uw partner in de schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf moet u snel kunnen schakelen. Uw opdrachtgevers verwachten elke dag een schone, frisse en veilige omgeving. De populariteit van de dagschoonmaak neemt toe, schoonmakers worden daardoor steeds zichtbaarder en de branding van uw organisatie dus ook!

Wij adviseren u graag

Facility Trade Group heeft veel ervaring in de schoonmaakbranche en herkent de uitdagingen waar u elke dag mee te maken heeft. Wij begrijpen hoe belangrijk efficiency en kwaliteit zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden en begeleiden u graag bij een optimaal inkoopproces.

Laat ons u persoonlijk adviseren over:

  • Optimaliseren van uw inkoop- en schoonmaakproces.
  • Gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat
  • Combineren van machines, middelen en materialen om zo efficiënt mogelijk te werken.
  • Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers.
  • Kostenbeheersing door innovatieve oplossingen en concepten.
  • De toegevoegde waarde van onze uitgebreide collectie geurartikelen.

Dan kunt u zich volledig richten op uw opdrachtgevers.

Onze unieke marktconcepten

Facility Trade Group

Schoonmaak & beleving

Beleving speelt bij veel eindgebruikers van schoonmaakbedrijven een steeds belangrijkere rol. Het gaat om de totale beleving van medewerkers en bezoekers. Daarbij neemt ook de populariteit van de dagschoonmaak toe. Schoonmakers worden steeds zichtbaarder, werkzaamheden vinden niet meer plaats na kantooruren, maar gewoon overdag, wanneer medewerkers aanwezig zijn.
Bent op zoek naar werkwagens, kleding, middelen en materialen die uitermate geschikt zijn voor dagschoonmaak? Vraag dan eens naar de mogelijkheden om uw artikelen de personaliseren. Wij verzorgen alle producten met eigen logo of zelfs afbeeldingen van uw pand. Op deze manier levert u een perfect visitekaartje af naar de eindgebruiker!

"Facility Trade Group begrijpt onze complexe organisatie en sluit hierbij aan met hun innovatieve oplossingen en duurzame producten."

Rob van Gerven, Contract- en leveranciersmanager Universiteit Utrecht

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

Directeur Operations Q-Park

Dé expert in reinigingsmachines

Facility Trade Group is dé expert in reinigingsmachines. Wij weten dan ook als geen ander dat reinigingsmachines en het correcte gebruik ervan een grote rol spelen in de industrie branche. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze, het geven van instructies alsook het nodige onderhoud van de aangeschafte reinigingsmachines. Schakel onze hulp in en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, het geven van instructies en het nodige onderhoud van de reinigingsmachines.

AirCare voor de ultieme geurbeleving

Onaangename luchtjes bij de sanitaire voorzieningen, stinkende prullenbakken en een onfrisse geur in de ontvangstruimte. Alleen goed schoonmaken is niet altijd voldoende.
Wist u bijvoorbeeld dat…

  • 75% van onze emoties wordt bepaald door geur
  • Mensen zich veiliger voelen wanneer het fris ruikt
  • Een prettige geur zorgt voor een langer verblijf
  • Geur het imago en de sfeer van uw bedrijf versterkt

Het AirCare concept combineert natuurlijke geuren met moderne technologie en zorgt voor een unieke en optimale geurbeleving in elke ruimte, binnen elke organisatie.

+