Branche

Schoonmaak

Rutger Kerkdijk

Advies van onze professionals?

Rutger Kerkdijk Sales Directeur

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u uit voor een kennismaking.

Uw partner in de schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf moet u snel kunnen schakelen. Uw opdrachtgevers verwachten elke dag een schone, frisse en veilige omgeving en dat vergt de nodige manuren, materialen en machines. Bovendien neemt de populariteit van de dagschoonmaak toe. Dit betekent dat schoonmakers steeds zichtbaarder worden en de branding van uw organisatie dus ook! Om zowel goede kwaliteit als service te leveren, helpen we u door u van alles te voorzien wat u nodig heeft. Van de juiste reinigingsmachines tot passend advies over reinigingsmiddelen en producten.

Wij adviseren u graag

Facility Trade Group heeft veel ervaring in de schoonmaakbranche en herkent de uitdagingen waar u elke dag mee te maken heeft. We begrijpen dan ook hoe belangrijk efficiëntie en kwaliteit zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Met deze kennis en ervaring begeleiden we u graag bij het inrichten van een optimaal inkoopproces.

Reken op vakkundig advies over:

  • De optimalisatie van uw inkoop- en schoonmaakproces
  • Het gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat
  • De combinatie van machines, middelen en materialen voor verhoogde efficiëntie
  • Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers
  • Kostenbeheersing met behulp van innovatieve oplossingen en concepten
  • De toegevoegde waarde van onze uitgebreide collectie geurartikelen

Laat ons u adviseren zodat u zich volledig kunt richten op uw opdrachtgevers en werkzaamheden.

Onze unieke marktconcepten

Facility Trade Group

Schoonmaak & beleving

Beleving speelt bij veel eindgebruikers een steeds belangrijkere rol. Het gaat hierbij om de totale beleving van medewerkers en bezoekers. Een schone en frisse omgeving heeft namelijk veel effect op de gemoedstoestand, prestatie of het algemeen welzijn van eindgebruikers. Dit maakt u mogelijk. Bovendien wordt er vriendelijke service van u verwacht – zeker wanneer het dagschoonmaak betreft. Om uw opdrachtgevers dit en meer te kunnen bieden, kunt u rekenen op de producten en begeleiding van Facility Trade Group.

Merkt u ook de stijgende vraag naar dagschoonmaak en bent op zoek naar werkwagens, kleding, middelen en materialen die uitermate geschikt zijn voor dit doeleinde? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden om uw artikelen de personaliseren. Wij zorgen ervoor dat alle producten worden voorzien van eigen logo of zelfs afbeeldingen zodat uw bedrijf altijd herkenbaar is. Op deze manier levert u een perfect visitekaartje af naar de eindgebruiker!

 

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

 

Directeur Operations Q-Park

Wat ik goed vind aan de samenwerking is de snelle service.

Marcel van Laar Schoonmaakbedrijf Dick van Laar & Zn

Expert in reinigingsmachines

Facility Trade Group is dé expert in reinigingsmachines. Wij weten dan ook als geen ander dat reinigingsmachines en het correcte gebruik ervan een grote rol spelen in de schoonmaakbranche. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze, het geven van instructies en het nodige onderhoud van de aangeschafte reinigingsmachines. Schakel onze hulp in en wij voorzien u graag van passend advies.

AirCare voor ultieme geurbeleving

Onaangename luchtjes bij de sanitaire voorzieningen, stinkende prullenbakken en een onfrisse geur in de ontvangstruimte. Alleen goed schoonmaken is niet altijd voldoende. Wist u bijvoorbeeld dat…

  • 75% van onze emoties wordt bepaald door geur
  • mensen zich veiliger voelen wanneer het fris ruikt
  • een prettige geur zorgt voor een langer verblijf
  • geur het imago en de sfeer van uw bedrijf versterkt

Ons unieke AirCare concept combineert natuurlijke geuren met moderne technologie en zorgt voor een unieke en optimale geurbeleving in elke ruimte van uw organisatie.

+