Branche

Schoonmaak

Rutger Kerkdijk

Advies van onze professionals?

Rutger Kerkdijk Sales Directeur

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u uit voor een kennismaking.

Uw partner in de schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf moet u snel kunnen schakelen. Uw opdrachtgevers verwachten elke dag een schone, frisse en veilige omgeving en dat vergt de nodige manuren, materialen en machines. Bovendien neemt de populariteit van de dagschoonmaak toe. Dit betekent dat schoonmakers steeds zichtbaarder worden en de branding van uw organisatie dus ook! Om zowel goede kwaliteit als service te leveren, helpen we u door u van alles te voorzien wat u nodig heeft. Van de juiste reinigingsmachines tot passend advies over reinigingsmiddelen en producten.

Wij adviseren u graag

Facility Trade Group heeft veel ervaring in de schoonmaakbranche en herkent de uitdagingen waar u elke dag mee te maken heeft. We begrijpen dan ook hoe belangrijk efficiëntie en kwaliteit zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Met deze kennis en ervaring begeleiden we u graag bij het inrichten van een optimaal inkoopproces.

Reken op vakkundig advies over:

 • De optimalisatie van uw inkoop- en schoonmaakproces
 • Het gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat
 • De combinatie van machines, middelen en materialen voor verhoogde efficiëntie
 • Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers
 • Kostenbeheersing met behulp van innovatieve oplossingen en concepten
 • De toegevoegde waarde van onze uitgebreide collectie geurartikelen

Laat ons u adviseren zodat u zich volledig kunt richten op uw opdrachtgevers en werkzaamheden.

Productcategorieën

Onze unieke marktconcepten

Facility Trade Group

Schoonmaak & beleving

Beleving speelt bij veel eindgebruikers een steeds belangrijkere rol. Het gaat hierbij om de totale beleving van medewerkers en bezoekers. Een schone en frisse omgeving heeft namelijk veel effect op de gemoedstoestand, prestatie of het algemeen welzijn van eindgebruikers. Dit maakt u mogelijk. Bovendien wordt er vriendelijke service van u verwacht – zeker wanneer het dagschoonmaak betreft. Om uw opdrachtgevers dit en meer te kunnen bieden, kunt u rekenen op de producten en begeleiding van Facility Trade Group.

Merkt u ook de stijgende vraag naar dagschoonmaak en bent op zoek naar werkwagens, kleding, middelen en materialen die uitermate geschikt zijn voor dit doeleinde? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden om uw artikelen de personaliseren. Wij zorgen ervoor dat alle producten worden voorzien van eigen logo of zelfs afbeeldingen zodat uw bedrijf altijd herkenbaar is. Op deze manier levert u een perfect visitekaartje af naar de eindgebruiker!

 

"Facility Trade Group is geen leverancier van Q-Park, maar een partner in het schoonhouden van onze parkeerfaciliteiten en onderscheid zich door gevraagd en ongevraagd advies te geven."

 

Directeur Operations Q-Park

Het schoonmaken voor de zakelijke markt, op de bouw en bij grote bedrijven vereist hoogwaardig en betrouwbaar schoonmaakgereedschap. Dit is iets waar het bedrijf Dick Van Laar & Zn dan ook veel waarde aan hecht.

Dick Van Laar & Zn

Dick Van Laar & Zn is een gevestigd schoonmaakbedrijf in Apeldoorn, gespecialiseerd in zakelijke schoonmaakdiensten. Het bedrijf legt de nadruk op traditionele service en hoogwaardige kwaliteit. Het werd oorspronkelijk opgericht door Dick Van Laar in de jaren 60. In 1993 heeft Marcel Van Laar het bedrijf overgenomen van zijn vader, en het blijkt een echt familiebedrijf, aangezien zijn vrouw, zoon en dochter (mogelijke toekomstige eigenaren) ook actief zijn binnen het bedrijf. Sinds januari van dit jaar heeft het bedrijf zijn thuisbasis op Anklaarseweg 334a, van waaruit 12 medewerkers opereren, hoewel het merendeel van hen op locatie bij klanten werkt.

De samenwerking tussen Dick Van Laar & Zn en Facility Trade Group
De samenwerking begon al zo'n 30 jaar geleden. Eigenaar Marcel Van Laar hecht veel waarde aan de duurzaamheid van zijn apparatuur en streeft ernaar dat deze in optimale conditie blijven. Om dit te bereiken, is regelmatig onderhoud van zijn Dynajet en telewasser essentieel, en hiervoor vertrouwt hij op de vakkundige monteurs van Facility Trade Group. Marcel Van Laar benadrukt zijn voorkeur voor langdurige samenwerkingen: "Ik ben loyaal en zal niet snel van leverancier wisselen." Hij waardeert de samenwerking met Facility Trade Group met een 8 en benadrukt een recent voorval: "Onlangs ondervond de Dynajet een storing. Een monteur van Facility Trade Group kwam net voor zijn vakantie langs om de storing snel te verhelpen. Na zijn vakantie voerde hij meteen het geplande onderhoud uit."

Marcel Van Laar deelt ook zijn algemene mening over de samenwerking: "Wat ik waardeer in deze samenwerking is de snelle service. Het is voor mij van groot belang dat eventuele storingen snel worden opgelost. Het feit dat de monteur van Facility Trade Group ter plaatse het onderhoud kan uitvoeren, biedt aanzienlijke voordelen. Maar wat deze samenwerking echt plezierig maakt, is het goede contact en de heldere afspraken die ik met de servicemonteurs kan maken. Ze werken uiterst professioneel, anticiperen op mijn behoeften en zorgen er zelfs voor dat er een kartonnen plaat onder het apparaat wordt geplaatst zonder dat ik erom hoef te vragen." Bovendien schaft Dick Van Laar & Zn ook nieuwe machines aan bij Facility Trade Group, zoals de Dynajet, een compacte hogedruk trailer. Marcel Van Laar verduidelijkt zijn keuze: "Wat voor mij doorslaggevend was, is het compacte ontwerp van de machine."

Mogelijkheid voor Extra Onderhoud
Naast het geplande onderhoud worden er indien nodig ook onderdelen vervangen. De accu's van de telewasser zijn onlangs vervangen door de monteur van Facility Trade Group, waardoor de telewasser langer mee kan.

[caption id="attachment_141315" align="aligncenter" width="1024"] Onderhoud van de Dynajet bij Dick Van Laar & Zn[/caption]

Een compleet aanbod voor u
Bent u ook op zoek naar een uitgebreid assortiment reinigingssystemen, machines en -middelen, hygiënische voorzieningen of misschien wel non-food horeca producten? Bekijk dan nu onze productpagina's. Wilt u liever vrijblijvend advies op maat ontvangen? Klik dan op de knop 'Advies aanvragen'.

Service Abonnement
Wist u al dat u bij Facility Trade Group een serviceabonnement kunt afsluiten? U profiteert van verschillende voordelen, waaronder:

 • Gunstigere tarieven in vergelijking met klanten zonder serviceabonnement
 • Standaard wettelijke NEN-3140 keuring
 • Prioriteit bij onverwachte storingen aan uw machine
 • Uitbreiding van de standaard garantietermijn
 • En nog veel meer


Over Facility Trade Group
Facility Trade Group is een toonaangevende, onafhankelijke facilitaire groothandel met meer dan 90 jaar expertise. Wij zijn gespecialiseerd in reinigingssystemen en -machines, non-food horecaproducten en hygiënische voorzieningen, Met ruim 65 medewerkers en meer dan 4.500 opdrachtgevers bedienen wij diverse sectoren, zoals horeca, schoonmaakbedrijven, kantoren, onderwijs, industrie en zorg. Onze klantgarantie is gebaseerd op klantpartnerschap en expertise. Wij bieden een uniek assortiment, van A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, ongeacht de leverancier of het merk. Daarnaast bieden we aanvullende services, waaronder machineleasing en technisch onderhoud. Onze diepgaande kennis vertalen we naar klant specifieke adviezen om uw doelen te bereiken op het gebied van kostenbesparing, duurzaamheid, hospitality & beleving. Wij streven ernaar om als groothandel uniek te zijn en u de beste koopgarantie en bestelgemak te bieden.

Marcel van Laar Schoonmaakbedrijf Dick Van Laar & Zn

Expert in reinigingsmachines

Facility Trade Group is dé expert in reinigingsmachines. Wij weten dan ook als geen ander dat reinigingsmachines en het correcte gebruik ervan een grote rol spelen in de schoonmaakbranche. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze, het geven van instructies en het nodige onderhoud van de aangeschafte reinigingsmachines. Schakel onze hulp in en wij voorzien u graag van passend advies.

AirCare voor ultieme geurbeleving

Onaangename luchtjes bij de sanitaire voorzieningen, stinkende prullenbakken en een onfrisse geur in de ontvangstruimte. Alleen goed schoonmaken is niet altijd voldoende. Wist u bijvoorbeeld dat…

 • 75% van onze emoties wordt bepaald door geur
 • mensen zich veiliger voelen wanneer het fris ruikt
 • een prettige geur zorgt voor een langer verblijf
 • geur het imago en de sfeer van uw bedrijf versterkt

Ons unieke AirCare concept combineert natuurlijke geuren met moderne technologie en zorgt voor een unieke en optimale geurbeleving in elke ruimte van uw organisatie.

+