Branche

Zorg

Mark van Zijtveld

Advies van onze professionals?

Mark van Zijtveld Key Accountmanager

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u uit voor een kennismaking.

Wij begrijpen het belang van optimale hygiëne

Of u nu werkt in een ziekenhuis, zorginstelling of zorghotel; wij begrijpen dat hygiëne van cruciaal belang is in uw branche. Gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen, een goede handhygiëne, de aanwezigheid van de juiste sanitaire voorzieningen, allemaal zaken die bijdragen aan een aangenaam en veilig verblijf van uw patiënten, bewoners of bezoekers.

Doe de hygiënescan

Een perfecte hygiëne is van levensbelang. Maak daarom gebruik van onze gratis hygiënescan. Bij het uitvoeren van deze scan maken we een plan van aanpak met specifieke oplossingen en producten die passen bij uw wensen en behoeften. De nadruk ligt bij onze oplossingen op het gebied van infectiepreventie, voedselveiligheid en regelgeving.

Wij helpen u graag

Facility Trade Group heeft veel ervaring in de zorgbranche en herkent de uitdagingen waar u elke dag mee te maken heeft.

Laat ons u persoonlijk adviseren over:

 • Optimaliseren van uw inkoopproces
 • Gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor een optimale hygiëne
 • Optimaliseren van uw inkoopproces
 • Gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor een optimale hygiëne
 • Combineren van machines, middelen en materialen om zo efficiënt mogelijk te werken
 • Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers
 • Kostenbeheersing door innovatieve oplossingen en concepten
 • De toegevoegde waarde van onze uitgebreide collectie geurartikelen

Zo helpen we u infecties te verminderen, uw resultaten en processen te verbeteren, uw medewerkers te trainen en uw middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Productcategorieën

Onze unieke marktconcepten

Facility Trade Group

Benut uw budget optimaal

De budgetten in de zorg staan, door bezuinigingen, jaarlijks onder druk. Het optimaal inzetten van uw budget voor de schoonmaak is daarom voor ons een begrijpelijke wens.

Wilt u als Facilitair Manager meer inzicht in het verbruik en de kosten van uw sanitaire voorzieningen? Ontdek dan onze Pay Per User concepten, waarbij we u optimaal ontzorgen door het leveren van sanitaire supplies voor een vaste prijs per gebruiker! Bent u benieuwd hoeveel u betaald per gebruiker?
Bekijk onze concepten of maak meteen een afspraak om uw situatie te bekijken!

"Facility Trade Group begrijpt onze complexe organisatie en sluit hierbij aan met hun innovatieve oplossingen en duurzame producten."

Rob van Gerven, Contract- en leveranciersmanager Universiteit Utrecht

Verbeter de schoonmaakbeleving

Naast de kwaliteit van de schoonmaak speelt ook de beleving van de schoonmaak een belangrijke rol. Niet alleen uw medewerkers, maar ook uw patiënten en de gasten van uw patiënten komen dagelijks in contact met de schoonmakers. Hierdoor raken ook de schoonmakers steeds meer betrokken bij uw organisatie. Mooie verzorgde werkkleding en werkwagens spelen daarom een grote rol bij de uitstraling van uw instelling.

Facility Trade Group denkt op dit gebied graag met u mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van kleding, middelen en materialen allemaal in uw eigen huisstijl en met uw logo’s?

De ultieme geurbeleving

Onaangename luchtjes bij de sanitaire voorzieningen, stinkende prullenbakken en een onfrisse geur in de ontvangstruimte. Alleen goed schoonmaken is niet altijd voldoende.
Wist u bijvoorbeeld dat…

 • 75% van onze emoties wordt bepaald door geur
 • Mensen zich veiliger voelen wanneer het fris ruikt
 • Een prettige geur zorgt voor een langer verblijf
 • Geur het imago en de sfeer van uw bedrijf versterkt

Het AirCare concept combineert natuurlijke geuren met moderne technologie en zorgt voor een unieke en optimale geurbeleving in elke ruimte, binnen elke organisatie.

+